Hvad sker der for DRs Arvingerne?

Tobias Raun, Michael Nebeling Petersen, Mons Bissenbakker, Mathias Danbolt, Lene Myong

  Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  Resumé

  Forskerkollektivet I Affekt har set DR Dramaserien Arvingerne (2014). Vores diskussioner, harme og betagelse af serien har resulteret i en række forskellige tekster, som på hver sin måde sætter lys på en seriens tematikker. Teksterne er skrevet til og offentliggjorte på vores forskningsblog peculiar.dk.
  Vi har arbejdet og diskuteret seriens forskellige temaer under spørgsmålet: Hvad sker der lige for… Den følgende tekst indeholder således ikke afrundede og fuldstøbte analyser, men snarere små undrende analytiske anslag, der mere tjener at skabe forundring og nye spørgsmål end konklusioner og svar. Vi håber, at denne lille vignet vil få dig til at undre dig – og stille nye spørgsmål til det sædvanlige.
  OriginalsprogDansk
  TidsskriftKvinder, Køn & Forskning
  Vol/bind2014
  Udgave nummer3
  Sider (fra-til)43-53
  Antal sider11
  ISSN0907-6182
  StatusUdgivet - 2014

  Citer dette

  Raun, T., Nebeling Petersen, M., Bissenbakker, M., Danbolt, M., & Myong, L. (2014). Hvad sker der for DRs Arvingerne? Kvinder, Køn & Forskning, 2014(3), 43-53.
  Raun, Tobias ; Nebeling Petersen, Michael ; Bissenbakker, Mons ; Danbolt, Mathias ; Myong, Lene. / Hvad sker der for DRs Arvingerne?. I: Kvinder, Køn & Forskning. 2014 ; Bind 2014, Nr. 3. s. 43-53.
  @article{50e05ae632504cf1b172e907e6dbe4b7,
  title = "Hvad sker der for DRs Arvingerne?",
  abstract = "Forskerkollektivet I Affekt har set DR Dramaserien Arvingerne (2014). Vores diskussioner, harme og betagelse af serien har resulteret i en r{\ae}kke forskellige tekster, som p{\aa} hver sin m{\aa}de s{\ae}tter lys p{\aa} en seriens tematikker. Teksterne er skrevet til og offentliggjorte p{\aa} vores forskningsblog peculiar.dk.Vi har arbejdet og diskuteret seriens forskellige temaer under sp{\o}rgsm{\aa}let: Hvad sker der lige for… Den f{\o}lgende tekst indeholder s{\aa}ledes ikke afrundede og fuldst{\o}bte analyser, men snarere sm{\aa} undrende analytiske anslag, der mere tjener at skabe forundring og nye sp{\o}rgsm{\aa}l end konklusioner og svar. Vi h{\aa}ber, at denne lille vignet vil f{\aa} dig til at undre dig – og stille nye sp{\o}rgsm{\aa}l til det s{\ae}dvanlige.",
  author = "Tobias Raun and {Nebeling Petersen}, Michael and Mons Bissenbakker and Mathias Danbolt and Lene Myong",
  year = "2014",
  language = "Dansk",
  volume = "2014",
  pages = "43--53",
  journal = "Kvinder, K{\o}n & Forskning",
  issn = "0907-6182",
  publisher = "Foreningen for K{\o}nsforskning",
  number = "3",

  }

  Raun, T, Nebeling Petersen, M, Bissenbakker, M, Danbolt, M & Myong, L 2014, 'Hvad sker der for DRs Arvingerne?', Kvinder, Køn & Forskning, bind 2014, nr. 3, s. 43-53.

  Hvad sker der for DRs Arvingerne? / Raun, Tobias; Nebeling Petersen, Michael; Bissenbakker, Mons; Danbolt, Mathias; Myong, Lene.

  I: Kvinder, Køn & Forskning, Bind 2014, Nr. 3, 2014, s. 43-53.

  Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  TY - JOUR

  T1 - Hvad sker der for DRs Arvingerne?

  AU - Raun, Tobias

  AU - Nebeling Petersen, Michael

  AU - Bissenbakker, Mons

  AU - Danbolt, Mathias

  AU - Myong, Lene

  PY - 2014

  Y1 - 2014

  N2 - Forskerkollektivet I Affekt har set DR Dramaserien Arvingerne (2014). Vores diskussioner, harme og betagelse af serien har resulteret i en række forskellige tekster, som på hver sin måde sætter lys på en seriens tematikker. Teksterne er skrevet til og offentliggjorte på vores forskningsblog peculiar.dk.Vi har arbejdet og diskuteret seriens forskellige temaer under spørgsmålet: Hvad sker der lige for… Den følgende tekst indeholder således ikke afrundede og fuldstøbte analyser, men snarere små undrende analytiske anslag, der mere tjener at skabe forundring og nye spørgsmål end konklusioner og svar. Vi håber, at denne lille vignet vil få dig til at undre dig – og stille nye spørgsmål til det sædvanlige.

  AB - Forskerkollektivet I Affekt har set DR Dramaserien Arvingerne (2014). Vores diskussioner, harme og betagelse af serien har resulteret i en række forskellige tekster, som på hver sin måde sætter lys på en seriens tematikker. Teksterne er skrevet til og offentliggjorte på vores forskningsblog peculiar.dk.Vi har arbejdet og diskuteret seriens forskellige temaer under spørgsmålet: Hvad sker der lige for… Den følgende tekst indeholder således ikke afrundede og fuldstøbte analyser, men snarere små undrende analytiske anslag, der mere tjener at skabe forundring og nye spørgsmål end konklusioner og svar. Vi håber, at denne lille vignet vil få dig til at undre dig – og stille nye spørgsmål til det sædvanlige.

  M3 - Tidsskriftartikel

  VL - 2014

  SP - 43

  EP - 53

  JO - Kvinder, Køn & Forskning

  JF - Kvinder, Køn & Forskning

  SN - 0907-6182

  IS - 3

  ER -

  Raun T, Nebeling Petersen M, Bissenbakker M, Danbolt M, Myong L. Hvad sker der for DRs Arvingerne? Kvinder, Køn & Forskning. 2014;2014(3):43-53.