Hvad siger du til mig, barn? : Er du glad OG overvægtig?!

Publikation: KonferencebidragPaperForskning

Resumé

Bidragets oversatte titelHvad siger du til mig, barn? : Er du glad OG overvægtig?!
    OriginalsprogEngelsk
    Publikationsdato2009
    StatusUdgivet - 2009
    BegivenhedXI International Summer School in lifelong learning: Lifelong Learning between Policy and Practice - Roskilde Universitet, Roskilde, Danmark
    Varighed: 11 aug. 200921 aug. 2009
    Konferencens nummer: 11

SeminarXI International Summer School in lifelong learning
    Nummer11
    LokationRoskilde Universitet
    LandDanmark
    ByRoskilde
    Periode11/08/200921/08/2009

• Sundhed
    • børn
    • adfærdsændring
    • instruktioner til livet
    • Foucault
    • Biopædagogik

From, D-M. (2009). What are you telling me, child? You're happy AND you're fat?!. Afhandling præsenteret på XI International Summer School in lifelong learning, Roskilde, Danmark.
    From, Ditte-Marie. / What are you telling me, child? You're happy AND you're fat?!. Afhandling præsenteret på XI International Summer School in lifelong learning, Roskilde, Danmark.11 s.
    @conference{7f6e36945f254ff7be554b0238ddb11d,
    title = "What are you telling me, child?: You're happy AND you're fat?!",
    abstract = "Instruktioner i, hvordan livet skal leves, hvad vi skal spise, hvor meget, hvordan vi skal se ud osv. kan begribes ved at introducere det Foucault-inspirerede begreb: Biop{\ae}dagogik. Paperet stiller skarpt p{\aa} sundhedsfremmekurser, der {\o}nsker at fremme en ganske bestemt forst{\aa}else af det sunde liv. Fokus er p{\aa} overv{\ae}gtige b{\o}rn, der opfordres til at beherske sig og kontrollere deres adf{\ae}rd i de sociale rum.",
    keywords = "Sundhed, b{\o}rn, adf{\ae}rds{\ae}ndring, instruktioner til livet, Foucault, Biop{\ae}dagogik",
    author = "Ditte-Marie From",
    year = "2009",
    language = "English",
    note = "null ; Conference date: 11-08-2009 Through 21-08-2009",

From, D-M 2009, 'What are you telling me, child? You're happy AND you're fat?!' Paper fremlagt ved XI International Summer School in lifelong learning, Roskilde, Danmark, 11/08/2009 - 21/08/2009, .

What are you telling me, child? You're happy AND you're fat?! / From, Ditte-Marie.

Publikation: KonferencebidragPaperForskning

TY - CONF

T1 - What are you telling me, child?

T2 - You're happy AND you're fat?!

AU - From, Ditte-Marie

PY - 2009

Y1 - 2009

N2 - Instruktioner i, hvordan livet skal leves, hvad vi skal spise, hvor meget, hvordan vi skal se ud osv. kan begribes ved at introducere det Foucault-inspirerede begreb: Biopædagogik. Paperet stiller skarpt på sundhedsfremmekurser, der ønsker at fremme en ganske bestemt forståelse af det sunde liv. Fokus er på overvægtige børn, der opfordres til at beherske sig og kontrollere deres adfærd i de sociale rum.

AB - Instruktioner i, hvordan livet skal leves, hvad vi skal spise, hvor meget, hvordan vi skal se ud osv. kan begribes ved at introducere det Foucault-inspirerede begreb: Biopædagogik. Paperet stiller skarpt på sundhedsfremmekurser, der ønsker at fremme en ganske bestemt forståelse af det sunde liv. Fokus er på overvægtige børn, der opfordres til at beherske sig og kontrollere deres adfærd i de sociale rum.

KW - Sundhed

KW - børn

KW - adfærdsændring

KW - instruktioner til livet

KW - Foucault

KW - Biopædagogik

M3 - Paper

From D-M. What are you telling me, child? You're happy AND you're fat?!. 2009. Afhandling præsenteret på XI International Summer School in lifelong learning, Roskilde, Danmark.