Hvad nu hvis afrikanske prostituerede kommer frivilligt?

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - KronikFormidling

Resumé

TidsskriftWeekendavisen
    ISSN0106-4142
    StatusUdgivet - 1 jul. 2011

@article{c806380f7974470fb9c7645464385cce,
    title = "Hvad nu hvis afrikanske prostituerede kommer frivilligt?",
    abstract = "Studier i udviklingslande viser, at langt de fleste afrikanske prostituerede kvinder er rejst til Europa efter eget {\o}nske. Kun et f{\aa}tal uds{\ae}ttes for menneskehandel i form af tvang. Men fanges de i Danmark, udvises de mod deres vilje til lande, som de har gjort alt for at forlade, og hvor fattigdom og mangel p{\aa} job hindrer dem i at hj{\ae}lpe deres familier.",
    author = "Christian Groes-Green",
    year = "2011",
    month = "7",
    day = "1",
    journal = "Weekendavisen",
    issn = "0106-4142",
    publisher = "Berlingske Media A/S",

Hvad nu hvis afrikanske prostituerede kommer frivilligt? / Groes-Green, Christian.

I: Weekendavisen, 01.07.2011.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - KronikFormidling

TY - INPR

T1 - Hvad nu hvis afrikanske prostituerede kommer frivilligt?

AU - Groes-Green, Christian

PY - 2011/7/1

Y1 - 2011/7/1

N2 - Studier i udviklingslande viser, at langt de fleste afrikanske prostituerede kvinder er rejst til Europa efter eget ønske. Kun et fåtal udsættes for menneskehandel i form af tvang. Men fanges de i Danmark, udvises de mod deres vilje til lande, som de har gjort alt for at forlade, og hvor fattigdom og mangel på job hindrer dem i at hjælpe deres familier.

AB - Studier i udviklingslande viser, at langt de fleste afrikanske prostituerede kvinder er rejst til Europa efter eget ønske. Kun et fåtal udsættes for menneskehandel i form af tvang. Men fanges de i Danmark, udvises de mod deres vilje til lande, som de har gjort alt for at forlade, og hvor fattigdom og mangel på job hindrer dem i at hjælpe deres familier.

M3 - Bidrag til avis - Kronik

JO - Weekendavisen