Hvad mener du selv?

om forskningsperspektiver og normativ stillingtagen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelAt begribe og bevæge komminikationsprocesser : om metoder i forskningspraksis
    RedaktørerHenriette Christrup, Arne Thing Mortensen, Christina Hee Pedersen
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato2001
    Sider22 s.
    StatusUdgivet - 2001
    NavnPapirer om faglig formidling
    Nummer47
    ISSN0901-5671

Olesen, B. R. (2001). Hvad mener du selv? om forskningsperspektiver og normativ stillingtagen. I H. Christrup, A. T. Mortensen, & C. H. Pedersen (red.), At begribe og bevæge komminikationsprocesser: om metoder i forskningspraksis (s. 22 s.). Roskilde: Roskilde Universitet. Papirer om faglig formidling, Nr. 47
    Olesen, Birgitte Ravn. / Hvad mener du selv? om forskningsperspektiver og normativ stillingtagen. At begribe og bevæge komminikationsprocesser: om metoder i forskningspraksis. red. / Henriette Christrup ; Arne Thing Mortensen ; Christina Hee Pedersen. Roskilde : Roskilde Universitet, 2001. s. 22 s. (Papirer om faglig formidling; Nr. 47).
    @inbook{e17fbaf052be11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Hvad mener du selv?: om forskningsperspektiver og normativ stillingtagen",
    author = "Olesen, {Birgitte Ravn}",
    year = "2001",
    pages = "22 s.",
    editor = "Henriette Christrup and Mortensen, {Arne Thing} and Pedersen, {Christina Hee}",
    booktitle = "At begribe og bev{\ae}ge komminikationsprocesser",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Olesen, BR 2001, Hvad mener du selv? om forskningsperspektiver og normativ stillingtagen. i H Christrup, AT Mortensen & CH Pedersen (red), At begribe og bevæge komminikationsprocesser: om metoder i forskningspraksis. Roskilde Universitet, Roskilde, Papirer om faglig formidling, nr. 47, s. 22 s.

Hvad mener du selv? om forskningsperspektiver og normativ stillingtagen. / Olesen, Birgitte Ravn.

At begribe og bevæge komminikationsprocesser: om metoder i forskningspraksis. red. / Henriette Christrup; Arne Thing Mortensen; Christina Hee Pedersen. Roskilde : Roskilde Universitet, 2001. s. 22 s. (Papirer om faglig formidling; Nr. 47).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Hvad mener du selv?

T2 - om forskningsperspektiver og normativ stillingtagen

AU - Olesen, Birgitte Ravn

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Bidrag til bog/antologi

SP - 22 s.

BT - At begribe og bevæge komminikationsprocesser

A2 - Christrup, Henriette

A2 - Mortensen, Arne Thing

A2 - Pedersen, Christina Hee

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Olesen BR. Hvad mener du selv? om forskningsperspektiver og normativ stillingtagen. I Christrup H, Mortensen AT, Pedersen CH, red., At begribe og bevæge komminikationsprocesser: om metoder i forskningspraksis. Roskilde: Roskilde Universitet. 2001. s. 22 s. (Papirer om faglig formidling; Nr. 47).