Hvad kvalificerer skolen til og hvordan?

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelKvalifikationer : definitioner af ord eller relationer mellem mennesker?
    RedaktørerTine Rask Eriksen, Birte Friis Gerstoft, Anders Mathiesen
    Udgivelses stedKøbenhavn
    ForlagHandelshøjskolens Forlag
    Publikationsdato1999
    Sider141-166
    StatusUdgivet - 1999

Hansen, K. G. (1999). Hvad kvalificerer skolen til og hvordan? I T. R. Eriksen, B. F. Gerstoft, & A. Mathiesen (red.), Kvalifikationer: definitioner af ord eller relationer mellem mennesker? (s. 141-166). København: Handelshøjskolens Forlag.
    Hansen, Kirsten Grønbæk. / Hvad kvalificerer skolen til og hvordan?. Kvalifikationer: definitioner af ord eller relationer mellem mennesker?. red. / Tine Rask Eriksen ; Birte Friis Gerstoft ; Anders Mathiesen. København : Handelshøjskolens Forlag, 1999. s. 141-166
    @inbook{77df0c7052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Hvad kvalificerer skolen til og hvordan?",
    author = "Hansen, {Kirsten Gr{\o}nb{\ae}k}",
    year = "1999",
    pages = "141--166",
    editor = "Eriksen, {Tine Rask} and Gerstoft, {Birte Friis} and Anders Mathiesen",
    booktitle = "Kvalifikationer",
    publisher = "Handelsh{\o}jskolens Forlag",

Hansen, KG 1999, Hvad kvalificerer skolen til og hvordan? i TR Eriksen, BF Gerstoft & A Mathiesen (red), Kvalifikationer: definitioner af ord eller relationer mellem mennesker?. Handelshøjskolens Forlag, København, s. 141-166.

Hvad kvalificerer skolen til og hvordan? / Hansen, Kirsten Grønbæk.

Kvalifikationer: definitioner af ord eller relationer mellem mennesker?. red. / Tine Rask Eriksen; Birte Friis Gerstoft; Anders Mathiesen. København : Handelshøjskolens Forlag, 1999. s. 141-166.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Hvad kvalificerer skolen til og hvordan?

AU - Hansen, Kirsten Grønbæk

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Bidrag til bog/antologi