Hvad er statens rolle i stigmatiseringen af de forsømte boligområder?

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

Resumé

TitelPolitologisk Årbog 2014-2015
RedaktørerCarsten Jensen
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagHans Reitzels Forlag
Publikationsdato20 aug. 2015
Sider39-41
ISBN (Trykt)9788741264196
StatusUdgivet - 20 aug. 2015

• Territorial Stigma
  • Staten
  • Forsømte boligområder
  • Wacquant

Larsen, T. S. (2015). Hvad er statens rolle i stigmatiseringen af de forsømte boligområder? I C. Jensen (red.), Politologisk Årbog 2014-2015 (s. 39-41). København: Hans Reitzels Forlag.
Larsen, Troels Schultz. / Hvad er statens rolle i stigmatiseringen af de forsømte boligområder?. Politologisk Årbog 2014-2015. red. / Carsten Jensen. København : Hans Reitzels Forlag, 2015. s. 39-41
@inbook{45139680a9be482f88c3ebe28fd34c56,
title = "Hvad er statens rolle i stigmatiseringen af de fors{\o}mte boligomr{\aa}der?",
abstract = "Vi kender dem alle sammen – T{\aa}strupg{\aa}rd, Stationsbyen, Vejle{\aa}parken, H{\o}je Gladsaxe osv. – navnene p{\aa} ber{\o}mte og berygtede forst{\ae}der p{\aa} Vestegnen. De giver os villigt eller uvilligt billeder p{\aa} nethinden af gr{\aa} beton, sutter med bajere, hunde og Puch-Maxier med m{\ae}lkekasser, enlige m{\o}dre og mennesker fra alle verdenshj{\o}rner. Lige s{\aa} sikkert som at politikerne n{\ae}vner storbyen som et v{\ae}kstcenter, n{\ae}vner de disse por{\o}se og perifere omr{\aa}der, som kimen til snart sagt alle samfundets problemer. Men hvordan er det kommet hertil og hvorfor er de det stadig efter 30 {\aa}rs stigende offentlig bekymring og intervention?",
keywords = "Territorial Stigma, Staten, Fors{\o}mte boligomr{\aa}der, Wacquant",
author = "Larsen, {Troels Schultz}",
year = "2015",
month = "8",
day = "20",
isbn = "9788741264196",
pages = "39--41",
editor = "Carsten Jensen",
booktitle = "Politologisk {\AA}rbog 2014-2015",
publisher = "Hans Reitzels Forlag",

Larsen, TS 2015, Hvad er statens rolle i stigmatiseringen af de forsømte boligområder? i C Jensen (red.), Politologisk Årbog 2014-2015. Hans Reitzels Forlag, København, s. 39-41.

Hvad er statens rolle i stigmatiseringen af de forsømte boligområder? / Larsen, Troels Schultz.

Politologisk Årbog 2014-2015. red. / Carsten Jensen. København : Hans Reitzels Forlag, 2015. s. 39-41.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

TY - CHAP

T1 - Hvad er statens rolle i stigmatiseringen af de forsømte boligområder?

AU - Larsen, Troels Schultz

PY - 2015/8/20

Y1 - 2015/8/20

N2 - Vi kender dem alle sammen – Tåstrupgård, Stationsbyen, Vejleåparken, Høje Gladsaxe osv. – navnene på berømte og berygtede forstæder på Vestegnen. De giver os villigt eller uvilligt billeder på nethinden af grå beton, sutter med bajere, hunde og Puch-Maxier med mælkekasser, enlige mødre og mennesker fra alle verdenshjørner. Lige så sikkert som at politikerne nævner storbyen som et vækstcenter, nævner de disse porøse og perifere områder, som kimen til snart sagt alle samfundets problemer. Men hvordan er det kommet hertil og hvorfor er de det stadig efter 30 års stigende offentlig bekymring og intervention?

AB - Vi kender dem alle sammen – Tåstrupgård, Stationsbyen, Vejleåparken, Høje Gladsaxe osv. – navnene på berømte og berygtede forstæder på Vestegnen. De giver os villigt eller uvilligt billeder på nethinden af grå beton, sutter med bajere, hunde og Puch-Maxier med mælkekasser, enlige mødre og mennesker fra alle verdenshjørner. Lige så sikkert som at politikerne nævner storbyen som et vækstcenter, nævner de disse porøse og perifere områder, som kimen til snart sagt alle samfundets problemer. Men hvordan er det kommet hertil og hvorfor er de det stadig efter 30 års stigende offentlig bekymring og intervention?

KW - Territorial Stigma

KW - Staten

KW - Forsømte boligområder

KW - Wacquant