Hvad er bottom-up forskning for noget og hvad skal vi med den?

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelSamfundsforskning bottom-up : teori og metode
    RedaktørerEva Sørensen, Peter Bogason
    Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato1998
    ISBN (Trykt)87-7867-046-2
    StatusUdgivet - 1998

Sørensen, E. (1998). Hvad er bottom-up forskning for noget og hvad skal vi med den? I E. Sørensen, & P. Bogason (red.), Samfundsforskning bottom-up: teori og metode Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
    Sørensen, Eva. / Hvad er bottom-up forskning for noget og hvad skal vi med den?. Samfundsforskning bottom-up: teori og metode. red. / Eva Sørensen ; Peter Bogason. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 1998.
    @inbook{7a6441a052c411db9789000ea68e967b,
    title = "Hvad er bottom-up forskning for noget og hvad skal vi med den?",
    author = "Eva S{\o}rensen",
    year = "1998",
    isbn = "87-7867-046-2",
    editor = "Eva S{\o}rensen and Peter Bogason",
    booktitle = "Samfundsforskning bottom-up",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Sørensen, E 1998, Hvad er bottom-up forskning for noget og hvad skal vi med den? i E Sørensen & P Bogason (red), Samfundsforskning bottom-up: teori og metode. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg.

Hvad er bottom-up forskning for noget og hvad skal vi med den? / Sørensen, Eva.

Samfundsforskning bottom-up: teori og metode. red. / Eva Sørensen; Peter Bogason. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 1998.

TY - CHAP

T1 - Hvad er bottom-up forskning for noget og hvad skal vi med den?

AU - Sørensen, Eva

PY - 1998

Y1 - 1998

M3 - Bidrag til bog/antologi