Hvad betyder en Oscar for karrieren?

Helle Kannik Haastrup

  Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  Resumé

  Vi nærmer os Oscar-prisuddelingen i år er Vinterbergs Jagten nomineret i kategorien bedste udenlandske film, i kategorien bedste dokumentar er den dansk producerede The Act of Killing nomineret og kortfilmen Helium er nomineret i kortfilmskategorien. Den prestige som er forbundet med at vinde en Oscar er – ifølge filmforsker Paul McDonald - en paradoksal kombination af anerkendelse af filmkunsten i populærkulturen og afkrævning af kunstnerisk kvalitet af film som er fremstillet for at tjene penge.
  OriginalsprogDansk
  Publikationsdato28 feb. 2014
  StatusUdgivet - 28 feb. 2014

  Citer dette

  Haastrup, H. K. (2014, feb 28). Hvad betyder en Oscar for karrieren?
  Haastrup, Helle Kannik. / Hvad betyder en Oscar for karrieren?. 2014.
  @misc{07e0cb8de917412fa7f068f9804d8472,
  title = "Hvad betyder en Oscar for karrieren?",
  abstract = "Vi n{\ae}rmer os Oscar-prisuddelingen i {\aa}r er Vinterbergs Jagten nomineret i kategorien bedste udenlandske film, i kategorien bedste dokumentar er den dansk producerede The Act of Killing nomineret og kortfilmen Helium er nomineret i kortfilmskategorien. Den prestige som er forbundet med at vinde en Oscar er – if{\o}lge filmforsker Paul McDonald - en paradoksal kombination af anerkendelse af filmkunsten i popul{\ae}rkulturen og afkr{\ae}vning af kunstnerisk kvalitet af film som er fremstillet for at tjene penge.",
  author = "Haastrup, {Helle Kannik}",
  year = "2014",
  month = "2",
  day = "28",
  language = "Dansk",
  type = "Other",

  }

  Hvad betyder en Oscar for karrieren? / Haastrup, Helle Kannik.

  2014, Blog.

  Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  TY - ICOMM

  T1 - Hvad betyder en Oscar for karrieren?

  AU - Haastrup, Helle Kannik

  PY - 2014/2/28

  Y1 - 2014/2/28

  N2 - Vi nærmer os Oscar-prisuddelingen i år er Vinterbergs Jagten nomineret i kategorien bedste udenlandske film, i kategorien bedste dokumentar er den dansk producerede The Act of Killing nomineret og kortfilmen Helium er nomineret i kortfilmskategorien. Den prestige som er forbundet med at vinde en Oscar er – ifølge filmforsker Paul McDonald - en paradoksal kombination af anerkendelse af filmkunsten i populærkulturen og afkrævning af kunstnerisk kvalitet af film som er fremstillet for at tjene penge.

  AB - Vi nærmer os Oscar-prisuddelingen i år er Vinterbergs Jagten nomineret i kategorien bedste udenlandske film, i kategorien bedste dokumentar er den dansk producerede The Act of Killing nomineret og kortfilmen Helium er nomineret i kortfilmskategorien. Den prestige som er forbundet med at vinde en Oscar er – ifølge filmforsker Paul McDonald - en paradoksal kombination af anerkendelse af filmkunsten i populærkulturen og afkrævning af kunstnerisk kvalitet af film som er fremstillet for at tjene penge.

  M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

  ER -