Bidragets oversatte titel: Hurtigt eller smart? Hvordan brugen af scrum kan influerer tidsmiljøet i et projekt

Vibeke Kristine Scheller, Helge Søndergaard Hvid, Jan Pries-Heje

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Resumé

OriginalsprogEngelsk
TitelProject Management. : Theory Meets Practice
RedaktørerJan Pries-Heje, Per Svejvig
Udgivelses stedFrederiksberg
ForlagRoskilde Universitetsforlag
Publikationsdato2015
Sider39-59
Kapitel2
ISBN (Trykt)978-87-7867-461-6
ISBN (Elektronisk)978 - 87-7867- 466 -1
StatusUdgivet - 2015

Scheller, V. K., Hvid, H. S., & Pries-Heje, J. (2015). Fast or Smart? How the Use of Scrum Can Influence the Temporal Environment in a Project. I J. Pries-Heje, & P. S. (red.), Project Management. : Theory Meets Practice (s. 39-59). Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
Scheller, Vibeke Kristine ; Hvid, Helge Søndergaard ; Pries-Heje, Jan. / Fast or Smart? How the Use of Scrum Can Influence the Temporal Environment in a Project. Project Management. : Theory Meets Practice. red. / Jan Pries-Heje ; Per Svejvig. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2015. s. 39-59
@inbook{c35705e8fd2c4ee0ac4ff96c48f9a396,
title = "Fast or Smart? How the Use of Scrum Can Influence the Temporal Environment in a Project",
abstract = "A recent survey shows that 40{\%} of all projects use, or have used, agile methods. The most commonly used agile method is Scrum, one reason being that Scrum provides mechanisms for building a healthy temporal environment for the project participants. Through a case study carried out in a Danish municipality we demkonstrate how the tgemporal environment in a project is influenced - enhanced as well as challenged - by the use of Scrum.",
author = "Scheller, {Vibeke Kristine} and Hvid, {Helge S{\o}ndergaard} and Jan Pries-Heje",
year = "2015",
language = "English",
isbn = "978-87-7867-461-6",
pages = "39--59",
editor = "Jan Pries-Heje and {Per Svejvig}",
booktitle = "Project Management.",
publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Scheller, VK, Hvid, HS & Pries-Heje, J 2015, Fast or Smart? How the Use of Scrum Can Influence the Temporal Environment in a Project. i J Pries-Heje & PS (red), Project Management. : Theory Meets Practice. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg, s. 39-59.

Fast or Smart? How the Use of Scrum Can Influence the Temporal Environment in a Project. / Scheller, Vibeke Kristine; Hvid, Helge Søndergaard; Pries-Heje, Jan.

Project Management. : Theory Meets Practice. red. / Jan Pries-Heje; Per Svejvig. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2015. s. 39-59.

TY - CHAP

T1 - Fast or Smart? How the Use of Scrum Can Influence the Temporal Environment in a Project

AU - Scheller, Vibeke Kristine

AU - Hvid, Helge Søndergaard

AU - Pries-Heje, Jan

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - A recent survey shows that 40% of all projects use, or have used, agile methods. The most commonly used agile method is Scrum, one reason being that Scrum provides mechanisms for building a healthy temporal environment for the project participants. Through a case study carried out in a Danish municipality we demkonstrate how the tgemporal environment in a project is influenced - enhanced as well as challenged - by the use of Scrum.

AB - A recent survey shows that 40% of all projects use, or have used, agile methods. The most commonly used agile method is Scrum, one reason being that Scrum provides mechanisms for building a healthy temporal environment for the project participants. Through a case study carried out in a Danish municipality we demkonstrate how the tgemporal environment in a project is influenced - enhanced as well as challenged - by the use of Scrum.

M3 - Book chapter

SN - 978-87-7867-461-6

SP - 39

EP - 59