Bidragets oversatte titel: Hurtigt eller smart? Hvordan brugen af scrum kan influerer tidsmiljøet i et projekt

Vibeke Kristine Scheller, Helge Søndergaard Hvid, Jan Pries-Heje

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Abstract

A recent survey shows that 40% of all projects use, or have used, agile methods. The most commonly used agile method is Scrum, one reason being that Scrum provides mechanisms for building a healthy temporal environment for the project participants. Through a case study carried out in a Danish municipality we demkonstrate how the tgemporal environment in a project is influenced - enhanced as well as challenged - by the use of Scrum.
OriginalsprogEngelsk
TitelProject Management. : Theory Meets Practice
RedaktørerJan Pries-Heje, Per Svejvig
Udgivelses stedFrederiksberg
ForlagRoskilde Universitetsforlag
Publikationsdato2015
Sider39-59
Kapitel2
ISBN (Trykt)978-87-7867-461-6
ISBN (Elektronisk)978 - 87-7867- 466 -1
StatusUdgivet - 2015

Scheller, V. K., Hvid, H. S., & Pries-Heje, J. (2015). Fast or Smart? How the Use of Scrum Can Influence the Temporal Environment in a Project. I J. Pries-Heje, & P. S. (red.), Project Management. : Theory Meets Practice (s. 39-59). Roskilde Universitetsforlag.