Human resources and vocational training

conflicts and convergence of knowledge systems in the Arctic

Rasmus Ole Rasmussen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1998
    NavnPublikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir
    Nummer136
    ISSN0909-5144

Rasmussen, R. O. (1998). Human resources and vocational training: conflicts and convergence of knowledge systems in the Arctic. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir, Nr. 136
    Rasmussen, Rasmus Ole. / Human resources and vocational training : conflicts and convergence of knowledge systems in the Arctic. Roskilde : Roskilde Universitet, 1998. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir; Nr. 136).
    @book{29e8418052ca11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Human resources and vocational training: conflicts and convergence of knowledge systems in the Arctic",
    author = "Rasmussen, {Rasmus Ole}",
    year = "1998",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Rasmussen, RO 1998, Human resources and vocational training: conflicts and convergence of knowledge systems in the Arctic. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir, nr. 136, Roskilde Universitet, Roskilde.

Human resources and vocational training : conflicts and convergence of knowledge systems in the Arctic. / Rasmussen, Rasmus Ole.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Human resources and vocational training

T2 - conflicts and convergence of knowledge systems in the Arctic

AU - Rasmussen, Rasmus Ole

PY - 1998

Y1 - 1998

M3 - Report

BT - Human resources and vocational training

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Rasmussen RO. Human resources and vocational training: conflicts and convergence of knowledge systems in the Arctic. Roskilde: Roskilde Universitet, 1998. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir; Nr. 136).