Bidragets oversatte titel: HRM fremtidskoncepter i perspektiv: Giver de større rum for meningsskabelse, tillid og frihed?

Publikation: KonferencebidragPaperForskningpeer review

Abstract

Denne artikel omhandler hvordan fire HRM fremtidskoncepter kan forstås i relation til det reflekterende samfunds- og business paradigme (Holmström, 2005). Bidragene bygger på anvendt forskning fra indflydelsesrige videninstitutioner. De er valgt for at belyse forskellige elementer i HRM transition. En Luhmann tilgang anvendes til at skabe en meta-analyse (en tredje ordensanalyse) af hvordan de fire bidrag til HRM transition medvirker til at udvikle refleksion af højere orden.
Bidragets oversatte titelHRM fremtidskoncepter i perspektiv: Giver de større rum for meningsskabelse, tillid og frihed?
OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2014
StatusUdgivet - 2014
BegivenhedDet Danske Ledelsesakademis Konference : Meningsskabelse, tillid og frihed – udfordringer i moderne ledelse - Roskilde University, Roskilde, Danmark
Varighed: 1 dec. 20142 dec. 2014

Konference

KonferenceDet Danske Ledelsesakademis Konference
LokationRoskilde University
LandDanmark
ByRoskilde
Periode01/12/201402/12/2014

Bibliografisk note

Det Danske Ledelsesakademis Konference 2014

Neisig, M. (2014). Future-concepts of HRM in perspective: Do they leave more space for sense making, trust and freedom? . Afhandling præsenteret på Det Danske Ledelsesakademis Konference , Roskilde, Danmark.