How to read a paper online i DE

Simon Heilesen (Producent)

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Undervisning

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2016
Udgivelses stedRoskilde
Størrelse2:27
StatusUdgivet - 2016

• Brugervejledning
  • Digital Eksamen

Heilesen, S. (Producent). (2016). How to read a paper online i DE. Lyd og/eller billed produktion (digital), Roskilde: Roskilde Universitet. Hentet fra https://video.ruc.dk/media/t/0_8r9g8mh2
Heilesen, Simon (Producent). / How to read a paper online i DE. [Lyd og/eller billed produktion (digital)].
@misc{08593e2504bf43df93ec14b9bc2eb78a,
title = "How to read a paper online i DE",
keywords = "Brugervejledning, Digital Eksamen",
author = "Simon Heilesen",
year = "2016",
language = "English",
publisher = "Roskilde Universitet",

Heilesen, S, How to read a paper online i DE, 2016, Lyd og/eller billed produktion (digital), Roskilde Universitet, Roskilde.
How to read a paper online i DE. Heilesen, Simon (Producent). 2016. Roskilde : Roskilde Universitet.

TY - ADVS

T1 - How to read a paper online i DE

A2 - Heilesen, Simon

PY - 2016

Y1 - 2016

KW - Brugervejledning

KW - Digital Eksamen

M3 - Sound/Visual production (digital)

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Heilesen S (Producent). How to read a paper online i DE Roskilde: Roskilde Universitet. 2016.