How to assess a paper offline

Simon Heilesen (Producent)

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Undervisning

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2016
Udgivelses stedRoskilde
Størrelse3:11
StatusUdgivet - 2016

• Brugervejledning
  • Digital Eksamen

Heilesen, S. (Producent). (2016). How to assess a paper offline. Lyd og/eller billed produktion (digital), Roskilde: Roskilde Universitet. Hentet fra https://video.ruc.dk/media/t/0_v36b820y
Heilesen, Simon (Producent). / How to assess a paper offline. [Lyd og/eller billed produktion (digital)].
@misc{95c9a9f874fc45cb90a50822724cd058,
title = "How to assess a paper offline",
keywords = "Brugervejledning, Digital Eksamen",
author = "Simon Heilesen",
year = "2016",
language = "English",
publisher = "Roskilde Universitet",

Heilesen, S, How to assess a paper offline, 2016, Lyd og/eller billed produktion (digital), Roskilde Universitet, Roskilde.
How to assess a paper offline. Heilesen, Simon (Producent). 2016. Roskilde : Roskilde Universitet.

TY - ADVS

T1 - How to assess a paper offline

A2 - Heilesen, Simon

PY - 2016

Y1 - 2016

KW - Brugervejledning

KW - Digital Eksamen

M3 - Sound/Visual production (digital)

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Heilesen S (Producent). How to assess a paper offline Roskilde: Roskilde Universitet. 2016.