Hjælp til selvhjælp: om de pædagogiske tiltag i øvelsespraktikken

Mette Pless-Jørgensen, Kirsten Weber

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelØvelse eller udskilningsløb? : en rapport om 12 øvelsespraktikker i pædagoguddannelsen
    RedaktørerKirsten Weber
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato1997
    StatusUdgivet - 1997

Pless-Jørgensen, M., & Weber, K. (1997). Hjælp til selvhjælp: om de pædagogiske tiltag i øvelsespraktikken. I K. Weber (red.), Øvelse eller udskilningsløb?: en rapport om 12 øvelsespraktikker i pædagoguddannelsen Roskilde: Roskilde Universitet.
    Pless-Jørgensen, Mette ; Weber, Kirsten. / Hjælp til selvhjælp : om de pædagogiske tiltag i øvelsespraktikken. Øvelse eller udskilningsløb?: en rapport om 12 øvelsespraktikker i pædagoguddannelsen. red. / Kirsten Weber. Roskilde : Roskilde Universitet, 1997.
    @inbook{765b2b9052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Hj{\ae}lp til selvhj{\ae}lp: om de p{\ae}dagogiske tiltag i {\o}velsespraktikken",
    author = "Mette Pless-J{\o}rgensen and Kirsten Weber",
    year = "1997",
    editor = "Kirsten Weber",
    booktitle = "{\O}velse eller udskilningsl{\o}b?",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Pless-Jørgensen, M & Weber, K 1997, Hjælp til selvhjælp: om de pædagogiske tiltag i øvelsespraktikken. i K Weber (red.), Øvelse eller udskilningsløb?: en rapport om 12 øvelsespraktikker i pædagoguddannelsen. Roskilde Universitet, Roskilde.

Hjælp til selvhjælp : om de pædagogiske tiltag i øvelsespraktikken. / Pless-Jørgensen, Mette; Weber, Kirsten.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Hjælp til selvhjælp

T2 - om de pædagogiske tiltag i øvelsespraktikken

AU - Pless-Jørgensen, Mette

AU - Weber, Kirsten

PY - 1997

Y1 - 1997

M3 - Bidrag til bog/antologi

BT - Øvelse eller udskilningsløb?

A2 - Weber, Kirsten

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Pless-Jørgensen M, Weber K. Hjælp til selvhjælp: om de pædagogiske tiltag i øvelsespraktikken. I Weber K, red., Øvelse eller udskilningsløb?: en rapport om 12 øvelsespraktikker i pædagoguddannelsen. Roskilde: Roskilde Universitet. 1997