Bjørn Jakob Andersen, Bodil Engell, Jette Gottlieb, Bente Hansen, Henrik Toft Jensen, Christian Wichmann Matthiessen, Bue Elkjær Nielsen, Erling Grønlund Nielsen, Kirsten Simonsen, Tordis Vang-Pedersen, Jan Magnussen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportForskning

TitelHerning Bymidteundersøgelse 1969 : Foreløbig redegørelse for en detaljeret registrering af grund- og etagearealbenyttelsen.Udført Juli-August 1969 af en arbejdsgruppe ved Københavns Universitets Geografiske Institut
    RedaktørerJan Magnussen
    Udgivelses stedKøbenhavn
    ForlagKøbenhavns Universitet
    Publikationsdato1969
    StatusUdgivet - 1969

Andersen, B. J., Engell, B., Gottlieb, J., Hansen, B., Jensen, H. T., Wichmann Matthiessen, C., Elkjær Nielsen, B., Grønlund Nielsen, E., Simonsen, K., Vang-Pedersen, T., & Magnussen, J. (1969). Herning Bymidteundersøgelse 1969: Foreløbig redegørelse for en detaljeret registrering af grund- og etagearealbenyttelsen. Udført Juli-August 1969 af en arbejdsgruppe ved Københavns Universitets Geografiske Institut. I J. Magnussen (red.), Herning Bymidteundersøgelse 1969: Foreløbig redegørelse for en detaljeret registrering af grund- og etagearealbenyttelsen.Udført Juli-August 1969 af en arbejdsgruppe ved Københavns Universitets Geografiske Institut Københavns Universitet.