Bjørn Jakob Andersen, Bodil Engell, Jette Gottlieb, Bente Hansen, Henrik Toft Jensen, Christian Wichmann Matthiessen, Bue Elkjær Nielsen, Erling Grønlund Nielsen, Kirsten Simonsen, Tordis Vang-Pedersen, Jan Magnussen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportForskning

TitelHerning Bymidteundersøgelse 1969 : Foreløbig redegørelse for en detaljeret registrering af grund- og etagearealbenyttelsen.Udført Juli-August 1969 af en arbejdsgruppe ved Københavns Universitets Geografiske Institut
    RedaktørerJan Magnussen
    Udgivelses stedKøbenhavn
    ForlagKøbenhavns Universitet
    Publikationsdato1969
    StatusUdgivet - 1969

Andersen, B. J., Engell, B., Gottlieb, J., Hansen, B., Jensen, H. T., Wichmann Matthiessen, C., ... Magnussen, J. (1969). Herning Bymidteundersøgelse 1969: Foreløbig redegørelse for en detaljeret registrering af grund- og etagearealbenyttelsen. Udført Juli-August 1969 af en arbejdsgruppe ved Københavns Universitets Geografiske Institut. I J. Magnussen (red.), Herning Bymidteundersøgelse 1969: Foreløbig redegørelse for en detaljeret registrering af grund- og etagearealbenyttelsen.Udført Juli-August 1969 af en arbejdsgruppe ved Københavns Universitets Geografiske Institut København: Københavns Universitet.
    Andersen, Bjørn Jakob ; Engell, Bodil ; Gottlieb, Jette ; Hansen, Bente ; Jensen, Henrik Toft ; Wichmann Matthiessen, Christian ; Elkjær Nielsen, Bue ; Grønlund Nielsen, Erling ; Simonsen, Kirsten ; Vang-Pedersen, Tordis ; Magnussen, Jan. / Herning Bymidteundersøgelse 1969 : Foreløbig redegørelse for en detaljeret registrering af grund- og etagearealbenyttelsen. Udført Juli-August 1969 af en arbejdsgruppe ved Københavns Universitets Geografiske Institut. Herning Bymidteundersøgelse 1969: Foreløbig redegørelse for en detaljeret registrering af grund- og etagearealbenyttelsen.Udført Juli-August 1969 af en arbejdsgruppe ved Københavns Universitets Geografiske Institut. red. / Jan Magnussen. København : Københavns Universitet, 1969.
    @inbook{3c2c4690c1a911db856d000ea68e967b,
    title = "Herning Bymidteunders{\o}gelse 1969: Forel{\o}big redeg{\o}relse for en detaljeret registrering af grund- og etagearealbenyttelsen. Udf{\o}rt Juli-August 1969 af en arbejdsgruppe ved K{\o}benhavns Universitets Geografiske Institut",
    author = "Andersen, {Bj{\o}rn Jakob} and Bodil Engell and Jette Gottlieb and Bente Hansen and Jensen, {Henrik Toft} and {Wichmann Matthiessen}, Christian and {Elkj{\ae}r Nielsen}, Bue and {Gr{\o}nlund Nielsen}, Erling and Kirsten Simonsen and Tordis Vang-Pedersen and Jan Magnussen",
    year = "1969",
    editor = "Jan Magnussen",
    booktitle = "Herning Bymidteunders{\o}gelse 1969",
    publisher = "K{\o}benhavns Universitet",

Andersen, BJ, Engell, B, Gottlieb, J, Hansen, B, Jensen, HT, Wichmann Matthiessen, C, Elkjær Nielsen, B, Grønlund Nielsen, E, Simonsen, K, Vang-Pedersen, T & Magnussen, J 1969, Herning Bymidteundersøgelse 1969: Foreløbig redegørelse for en detaljeret registrering af grund- og etagearealbenyttelsen. Udført Juli-August 1969 af en arbejdsgruppe ved Københavns Universitets Geografiske Institut. i J Magnussen (red.), Herning Bymidteundersøgelse 1969: Foreløbig redegørelse for en detaljeret registrering af grund- og etagearealbenyttelsen.Udført Juli-August 1969 af en arbejdsgruppe ved Københavns Universitets Geografiske Institut. Københavns Universitet, København.

Herning Bymidteundersøgelse 1969 : Foreløbig redegørelse for en detaljeret registrering af grund- og etagearealbenyttelsen. Udført Juli-August 1969 af en arbejdsgruppe ved Københavns Universitets Geografiske Institut. / Andersen, Bjørn Jakob; Engell, Bodil; Gottlieb, Jette; Hansen, Bente; Jensen, Henrik Toft; Wichmann Matthiessen, Christian; Elkjær Nielsen, Bue; Grønlund Nielsen, Erling; Simonsen, Kirsten; Vang-Pedersen, Tordis; Magnussen, Jan.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportForskning

TY - GEN

T1 - Herning Bymidteundersøgelse 1969

T2 - Foreløbig redegørelse for en detaljeret registrering af grund- og etagearealbenyttelsen. Udført Juli-August 1969 af en arbejdsgruppe ved Københavns Universitets Geografiske Institut