Her hjemme eller der hjemme?

Dilemmaer for en tyrkisk hjemstavnsforening i København

Connie Carøe Christiansen

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Resumé

TidsskriftBabylon. Tidsskrift om Midtøsten og Nord-Afrika
Vol/bind4
Udgave nummer2
Sider (fra-til)80-89
ISSN1503-5727
StatusUdgivet - 2006

• hjemstavsnforeninger
  • migranter fra Tyrkiet
  • udvikling

@article{1814e2c0d07311db9c7c000ea68e967b,
title = "Her hjemme eller der hjemme?: Dilemmaer for en tyrkisk hjemstavnsforening i K{\o}benhavn",
abstract = "P{\aa} det seneste har migranter fra en enklave af kurdiske landsbyer i Konya-regioen i Tyrkiet , nu prim{\ae}rt bosat i K{\o}benhavns vestlige forst{\ae}der, etableret hjemstavnsforeninger. De udg{\o}r et fors{\o}g p{\aa} at fremme solidariteten i det transnationale sociale rum, som landsbyf{\ae}llesskabet i dag udg{\o}r, og de bidrager til at institutionalisere dem. Men de bringer samtidig forskellige typer af migranter frem i lyset, og de er ikke enige om, hvordan man som migrant udviser solidaritet i det transnationale landsbyf{\ae}llesskab.",
keywords = "hjemstavsnforeninger, migranter fra Tyrkiet, udvikling, hometown association, migrants from Turkey, development",
author = "Christiansen, {Connie Car{\o}e}",
year = "2006",
volume = "4",
pages = "80--89",
journal = "Babylon. Tidsskrift om Midt{\o}sten og Nord-Afrika",
issn = "1503-5727",
publisher = "Institutt for kulturstudier og orientalske spr{\aa}k",
number = "2",

Her hjemme eller der hjemme? Dilemmaer for en tyrkisk hjemstavnsforening i København. / Christiansen, Connie Carøe.

I: Babylon. Tidsskrift om Midtøsten og Nord-Afrika, Bind 4, Nr. 2, 2006, s. 80-89.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

TY - JOUR

T1 - Her hjemme eller der hjemme?

T2 - Dilemmaer for en tyrkisk hjemstavnsforening i København

AU - Christiansen, Connie Carøe

PY - 2006

Y1 - 2006

N2 - På det seneste har migranter fra en enklave af kurdiske landsbyer i Konya-regioen i Tyrkiet , nu primært bosat i Københavns vestlige forstæder, etableret hjemstavnsforeninger. De udgør et forsøg på at fremme solidariteten i det transnationale sociale rum, som landsbyfællesskabet i dag udgør, og de bidrager til at institutionalisere dem. Men de bringer samtidig forskellige typer af migranter frem i lyset, og de er ikke enige om, hvordan man som migrant udviser solidaritet i det transnationale landsbyfællesskab.

AB - På det seneste har migranter fra en enklave af kurdiske landsbyer i Konya-regioen i Tyrkiet , nu primært bosat i Københavns vestlige forstæder, etableret hjemstavnsforeninger. De udgør et forsøg på at fremme solidariteten i det transnationale sociale rum, som landsbyfællesskabet i dag udgør, og de bidrager til at institutionalisere dem. Men de bringer samtidig forskellige typer af migranter frem i lyset, og de er ikke enige om, hvordan man som migrant udviser solidaritet i det transnationale landsbyfællesskab.

KW - hjemstavsnforeninger

KW - migranter fra Tyrkiet