Health, Food and Sustainability

Bidragets oversatte titel: Sundhed, fødevarer og bæredygtighed

Kirsten Bransholm Pedersen, Birgit Land

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

    Abstract

    I artiklen diskuteres relationerne mellem bæredygtighed og sundhed. Der opstilles paradoks om at der på trods af stort fokus og investering af ressourcer indenfor sundhed og bæredygtighed synes problemernes omfang at vokse. Artiklen peger på, at der må skabes en samlet forståelse af de to felters udvikling, som må anskues ud fra et dualitetsperspektiv og ikke et dualisme-perspektiv.
    Bidragets oversatte titelSundhed, fødevarer og bæredygtighed
    OriginalsprogEngelsk
    TitelA New Agenda for Sustainability
    Antal sider21
    UdgivelsesstedEngland, USA
    ForlagAshgate
    Publikationsdato2010
    Sider249-270
    Kapitel12
    ISBN (Trykt)9780754679769
    ISBN (Elektronisk)9780754699361
    StatusUdgivet - 2010

    Emneord

    • sundhed
    • fødevarer
    • bæredygtighed

    Citer dette