Havfiskeri/kystfiskeri

magt og afmagt i Grønlands hovederhverv

Rasmus Ole Rasmussen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelDemokrati og magt i Grønland
    RedaktørerGorm Winther
    Udgivelses stedÅrhus
    ForlagAarhus Universitetsforlag
    Publikationsdato2003
    StatusUdgivet - 2003

Rasmussen, R. O. (2003). Havfiskeri/kystfiskeri: magt og afmagt i Grønlands hovederhverv. I G. Winther (red.), Demokrati og magt i Grønland Århus: Aarhus Universitetsforlag.
    Rasmussen, Rasmus Ole. / Havfiskeri/kystfiskeri : magt og afmagt i Grønlands hovederhverv. Demokrati og magt i Grønland. red. / Gorm Winther. Århus : Aarhus Universitetsforlag, 2003.
    @inbook{11a37cc052ca11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Havfiskeri/kystfiskeri: magt og afmagt i Gr{\o}nlands hovederhverv",
    author = "Rasmussen, {Rasmus Ole}",
    year = "2003",
    editor = "Gorm Winther",
    booktitle = "Demokrati og magt i Gr{\o}nland",
    publisher = "Aarhus Universitetsforlag",

Rasmussen, RO 2003, Havfiskeri/kystfiskeri: magt og afmagt i Grønlands hovederhverv. i G Winther (red.), Demokrati og magt i Grønland. Aarhus Universitetsforlag, Århus.

Havfiskeri/kystfiskeri : magt og afmagt i Grønlands hovederhverv. / Rasmussen, Rasmus Ole.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Havfiskeri/kystfiskeri

T2 - magt og afmagt i Grønlands hovederhverv