Havet som forskningsfelt

Vinkler på marin miljøhistorie i Danmark

Maibritt Bager, Poul Holm

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelMiljöhistoria över gränser : Skrifter med historiska perspektiv
    RedaktørerFredrik Björk, Per Eliasson, Bo Fritzbøger
    Vol/bind3
    Udgivelses stedMalmö
    ForlagMalmö Högskola
    Publikationsdato2006
    Sider81-96
    ISBN (Trykt)91-7104-037-4
    StatusUdgivet - 2006
    NavnSkrifter med Historiska Perspektiv
    Nummer3
    ISSN1652-2761

Bager, M., & Holm, P. (2006). Havet som forskningsfelt: Vinkler på marin miljøhistorie i Danmark. I F. Björk, P. Eliasson, & B. Fritzbøger (red.), Miljöhistoria över gränser: Skrifter med historiska perspektiv (Bind 3, s. 81-96). Malmö: Malmö Högskola. Skrifter med Historiska Perspektiv, Nr. 3
    Bager, Maibritt ; Holm, Poul. / Havet som forskningsfelt : Vinkler på marin miljøhistorie i Danmark. Miljöhistoria över gränser: Skrifter med historiska perspektiv. red. / Fredrik Björk ; Per Eliasson ; Bo Fritzbøger. Bind 3 Malmö : Malmö Högskola, 2006. s. 81-96 (Skrifter med Historiska Perspektiv; Nr. 3).
    @inbook{fed17cc0c57c11dbb7d6000ea68e967b,
    title = "Havet som forskningsfelt: Vinkler p{\aa} marin milj{\o}historie i Danmark",
    author = "Maibritt Bager and Poul Holm",
    year = "2006",
    isbn = "91-7104-037-4",
    volume = "3",
    pages = "81--96",
    editor = "Fredrik Bj{\"o}rk and Per Eliasson and Bo Fritzb{\o}ger",
    booktitle = "Milj{\"o}historia {\"o}ver gr{\"a}nser",
    publisher = "Malm{\"o} H{\"o}gskola",

Bager, M & Holm, P 2006, Havet som forskningsfelt: Vinkler på marin miljøhistorie i Danmark. i F Björk, P Eliasson & B Fritzbøger (red), Miljöhistoria över gränser: Skrifter med historiska perspektiv. bind 3, Malmö Högskola, Malmö, Skrifter med Historiska Perspektiv, nr. 3, s. 81-96.

Havet som forskningsfelt : Vinkler på marin miljøhistorie i Danmark. / Bager, Maibritt; Holm, Poul.

Miljöhistoria över gränser: Skrifter med historiska perspektiv. red. / Fredrik Björk; Per Eliasson; Bo Fritzbøger. Bind 3 Malmö : Malmö Högskola, 2006. s. 81-96 (Skrifter med Historiska Perspektiv; Nr. 3).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Havet som forskningsfelt

T2 - Vinkler på marin miljøhistorie i Danmark

AU - Bager, Maibritt

AU - Holm, Poul

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 91-7104-037-4

VL - 3

SP - 81

EP - 96

BT - Miljöhistoria över gränser

A2 - Björk, Fredrik

A2 - Eliasson, Per

A2 - Fritzbøger, Bo

PB - Malmö Högskola

CY - Malmö

Bager M, Holm P. Havet som forskningsfelt: Vinkler på marin miljøhistorie i Danmark. I Björk F, Eliasson P, Fritzbøger B, red., Miljöhistoria över gränser: Skrifter med historiska perspektiv. Bind 3. Malmö: Malmö Högskola. 2006. s. 81-96. (Skrifter med Historiska Perspektiv; Nr. 3).