Håndbog for integration af flygtninge gennem erhvervsrettede uddannelser

- indikatorer for god praksis

GoodVET project

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

Resumé

ForlagRoskilde Universitet
StatusUdgivet - 15 sep. 2019

@book{85ec6021710d4e608e4df175b0d4259d,
title = "H{\aa}ndbog for integration af flygtninge gennem erhvervsrettede uddannelser: - indikatorer for god praksis",
abstract = "Denne h{\aa}ndbog peger p{\aa} en r{\ae}kke indikatorer for god kvalitet i erhvervsrettede uddannelser for flygtninge. H{\aa}ndbogen er baseret p{\aa} analyserer af gode erfaringer p{\aa} omr{\aa}det i fire europ{\ae}iske lande: {\O}strig, Danmark, Tyskland og Italien. Hver enkelt af de udvalgte indikatorer for kvalitet forklares p{\aa} en enkel og l{\ae}servenlig m{\aa}de. H{\aa}ndbogens m{\aa}lgruppe er akt{\o}rer, der er involveret p{\aa} et praktisk niveau i organisering og gennemf{\o}relse af erhvervsrettet uddannelse for flygtninge.",
author = "{GoodVET project} and J{\o}rgensen, {Christian Helms}",
year = "2019",
month = "9",
day = "15",
publisher = "Roskilde Universitet",

Håndbog for integration af flygtninge gennem erhvervsrettede uddannelser : - indikatorer for god praksis. / GoodVET project .

Roskilde Universitet, 2019. 67 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Håndbog for integration af flygtninge gennem erhvervsrettede uddannelser

T2 - - indikatorer for god praksis

AU - GoodVET project

A2 - Jørgensen, Christian Helms

PY - 2019/9/15

Y1 - 2019/9/15

N2 - Denne håndbog peger på en række indikatorer for god kvalitet i erhvervsrettede uddannelser for flygtninge. Håndbogen er baseret på analyserer af gode erfaringer på området i fire europæiske lande: Østrig, Danmark, Tyskland og Italien. Hver enkelt af de udvalgte indikatorer for kvalitet forklares på en enkel og læservenlig måde. Håndbogens målgruppe er aktører, der er involveret på et praktisk niveau i organisering og gennemførelse af erhvervsrettet uddannelse for flygtninge.

AB - Denne håndbog peger på en række indikatorer for god kvalitet i erhvervsrettede uddannelser for flygtninge. Håndbogen er baseret på analyserer af gode erfaringer på området i fire europæiske lande: Østrig, Danmark, Tyskland og Italien. Hver enkelt af de udvalgte indikatorer for kvalitet forklares på en enkel og læservenlig måde. Håndbogens målgruppe er aktører, der er involveret på et praktisk niveau i organisering og gennemførelse af erhvervsrettet uddannelse for flygtninge.

M3 - Rapport

BT - Håndbog for integration af flygtninge gennem erhvervsrettede uddannelser