Håb i krise: om muligheden af et menneskeligt fremskridt på Færøerne

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1994
    NavnPublikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport
    Nummer99
    ISSN0106-3537

Pedersen, M. H., & Hoydal, H. (1994). Håb i krise: om muligheden af et menneskeligt fremskridt på Færøerne. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport, Nr. 99
    Pedersen, Michael Haldrup ; Hoydal, Høgni. / Håb i krise : om muligheden af et menneskeligt fremskridt på Færøerne. Roskilde : Roskilde Universitet, 1994. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport; Nr. 99).
    @book{0451545052c711db9789000ea68e967b,
    title = "H{\aa}b i krise: om muligheden af et menneskeligt fremskridt p{\aa} F{\ae}r{\o}erne",
    author = "Pedersen, {Michael Haldrup} and H{\o}gni Hoydal",
    year = "1994",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Pedersen, MH & Hoydal, H 1994, Håb i krise: om muligheden af et menneskeligt fremskridt på Færøerne. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport, nr. 99, Roskilde Universitet, Roskilde.

Håb i krise : om muligheden af et menneskeligt fremskridt på Færøerne. / Pedersen, Michael Haldrup; Hoydal, Høgni.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1994.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Håb i krise

T2 - om muligheden af et menneskeligt fremskridt på Færøerne

AU - Pedersen, Michael Haldrup

AU - Hoydal, Høgni

PY - 1994

Y1 - 1994

M3 - Rapport

BT - Håb i krise

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Pedersen MH, Hoydal H. Håb i krise: om muligheden af et menneskeligt fremskridt på Færøerne. Roskilde: Roskilde Universitet, 1994. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport; Nr. 99).