Gult kort til uddannelser er misvisende

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

Resumé

TidsskriftPolitiken
    ISSN0907-1814
    StatusUdgivet - 12 feb. 2014

@article{0f77d276bfa64dd8b78678c458c3c6c2,
    title = "Gult kort til uddannelser er misvisende",
    abstract = "Flere danske universiteter blev i g{\aa}r (d. 11. februar) kritiseret for ikke at have sikret sig, at en r{\ae}kke af deres uddannelser er relevante for det arbejdsmarked, der skal ans{\ae}tte kandidaterne, n{\aa}r de er f{\ae}rdige med studierne.",
    author = "Andersen, {Hanne Leth}",
    year = "2014",
    month = "2",
    day = "12",
    journal = "Politiken",
    issn = "0907-1814",
    publisher = "JP/Politikens Hus A/S",

Gult kort til uddannelser er misvisende. / Andersen, Hanne Leth.

I: Politiken, 12.02.2014.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

TY - INPR

T1 - Gult kort til uddannelser er misvisende

AU - Andersen, Hanne Leth

PY - 2014/2/12

Y1 - 2014/2/12

N2 - Flere danske universiteter blev i går (d. 11. februar) kritiseret for ikke at have sikret sig, at en række af deres uddannelser er relevante for det arbejdsmarked, der skal ansætte kandidaterne, når de er færdige med studierne.

AB - Flere danske universiteter blev i går (d. 11. februar) kritiseret for ikke at have sikret sig, at en række af deres uddannelser er relevante for det arbejdsmarked, der skal ansætte kandidaterne, når de er færdige med studierne.

M3 - Bidrag til avis - Kommentar/debat

JO - Politiken