Gudebilleder

Ytringsfrihed og religion i en globaliseret verden

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

Resumé

Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagTiderne Skifter
ISBN (Trykt)87-7973-206-2
StatusUdgivet - 2006
Udgivet eksterntJa

@book{81c89180c4f111dc9a79000ea68e967b,
title = "Gudebilleder: Ytringsfrihed og religion i en globaliseret verden",
abstract = "Samlet, tv{\ae}rfagligt videnskabelig analyse af Muhammed-krisen, udgivet af Satsningsomr{\aa}det Religion i det 21. {\aa}rhundrede med bidrag fra 12 f{\o}rende forskere fra religionsvidenskab, mellem{\o}ststudier, teologi, jura, statskundskab og medievidenskab.",
editor = "Lisbet Christoffersen",
year = "2006",
isbn = "87-7973-206-2",
publisher = "Tiderne Skifter",

Gudebilleder : Ytringsfrihed og religion i en globaliseret verden. / Christoffersen, Lisbet (Redaktør).

København : Tiderne Skifter, 2006. 232 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

TY - BOOK

T1 - Gudebilleder

T2 - Ytringsfrihed og religion i en globaliseret verden

A2 - Christoffersen, Lisbet

PY - 2006

Y1 - 2006

N2 - Samlet, tværfagligt videnskabelig analyse af Muhammed-krisen, udgivet af Satsningsområdet Religion i det 21. århundrede med bidrag fra 12 førende forskere fra religionsvidenskab, mellemøststudier, teologi, jura, statskundskab og medievidenskab.

AB - Samlet, tværfagligt videnskabelig analyse af Muhammed-krisen, udgivet af Satsningsområdet Religion i det 21. århundrede med bidrag fra 12 førende forskere fra religionsvidenskab, mellemøststudier, teologi, jura, statskundskab og medievidenskab.

M3 - Antologi

SN - 87-7973-206-2