Growth without Economic Transformation

Economic impacts of Ghana’s political settlement

Publikation: Working paperForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedKøbenhavn
UdgiverInstitut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder
ISBN (Trykt)978-87-7605-477-9
StatusUdgivet - 2011

Whitfield, L. (2011). Growth without Economic Transformation: Economic impacts of Ghana’s political settlement. København: Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder.
Whitfield, Lindsay. / Growth without Economic Transformation : Economic impacts of Ghana’s political settlement. København : Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder, 2011.
@techreport{7b6314382a1643449548d20171297ad2,
title = "Growth without Economic Transformation: Economic impacts of Ghana’s political settlement",
author = "Lindsay Whitfield",
year = "2011",
language = "English",
isbn = "978-87-7605-477-9",
publisher = "Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder",
type = "WorkingPaper",
institution = "Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder",

Whitfield, L 2011 'Growth without Economic Transformation: Economic impacts of Ghana’s political settlement' Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder, København.

Growth without Economic Transformation : Economic impacts of Ghana’s political settlement. / Whitfield, Lindsay.

Publikation: Working paperForskningpeer review

TY - UNPB

T1 - Growth without Economic Transformation

T2 - Economic impacts of Ghana’s political settlement

AU - Whitfield, Lindsay

PY - 2011

Y1 - 2011

M3 - Working paper

SN - 978-87-7605-477-9

BT - Growth without Economic Transformation

PB - Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder

CY - København

Whitfield L. Growth without Economic Transformation: Economic impacts of Ghana’s political settlement. København: Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder. 2011.