Henrik Hauggaard-Nielsen, Mette Hedegaard Thomsen, Anneli Petersson, C. van Maarschalkerweerd, Lars Henrik Nielsen, Anne Belinda Thomsen, Erik Steen Jensen

Publikation: KonferencebidragPaperForskning

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2007
StatusUdgivet - 2007
Udgivet eksterntJa
BegivenhedNJF 23rd Congress: Trends and Perspectives in Agriculture - University of Copenhagen, Faculty of Life Sciences , København, Danmark
Varighed: 27 jun. 200729 jun. 2007

Konference

KonferenceNJF 23rd Congress
LokationUniversity of Copenhagen, Faculty of Life Sciences
LandDanmark
ByKøbenhavn
Periode27/06/200729/06/2007
Internetadresse

Bibliografisk note

Power Point præsentation

Hauggaard-Nielsen, H., Thomsen, M. H., Petersson, A., Maarschalkerweerd, C. V., Nielsen, L. H., Thomsen, A. B., & Jensen, E. S. (2007). Green house gas (GHG) emissions from Danish bioethanol production and choice of biomass raw material. Afhandling præsenteret på NJF 23rd Congress, København, Danmark.
Hauggaard-Nielsen, Henrik ; Thomsen, Mette Hedegaard ; Petersson, Anneli ; Maarschalkerweerd, C. van ; Nielsen, Lars Henrik ; Thomsen, Anne Belinda ; Jensen, Erik Steen. / Green house gas (GHG) emissions from Danish bioethanol production and choice of biomass raw material. Afhandling præsenteret på NJF 23rd Congress, København, Danmark.
@conference{2e55ccebd3864df49a951ea48b353a44,
title = "Green house gas (GHG) emissions from Danish bioethanol production and choice of biomass raw material",
author = "Henrik Hauggaard-Nielsen and Thomsen, {Mette Hedegaard} and Anneli Petersson and Maarschalkerweerd, {C. van} and Nielsen, {Lars Henrik} and Thomsen, {Anne Belinda} and Jensen, {Erik Steen}",
note = "Oral presentation.; null ; Conference date: 27-06-2007 Through 29-06-2007",
year = "2007",
language = "English",
url = "http://planteforskning.ez.mimas.wizkids.dk/arrangementer/2006/njf_23rd_congress_2007_trends_and_perspectives_in_agriculture",

Hauggaard-Nielsen, H, Thomsen, MH, Petersson, A, Maarschalkerweerd, CV, Nielsen, LH, Thomsen, AB & Jensen, ES 2007, 'Green house gas (GHG) emissions from Danish bioethanol production and choice of biomass raw material' Paper fremlagt ved NJF 23rd Congress, København, Danmark, 27/06/2007 - 29/06/2007, .

Green house gas (GHG) emissions from Danish bioethanol production and choice of biomass raw material. / Hauggaard-Nielsen, Henrik; Thomsen, Mette Hedegaard; Petersson, Anneli; Maarschalkerweerd, C. van; Nielsen, Lars Henrik; Thomsen, Anne Belinda; Jensen, Erik Steen.

2007. Afhandling præsenteret på NJF 23rd Congress, København, Danmark.

Publikation: KonferencebidragPaperForskning

TY - CONF

T1 - Green house gas (GHG) emissions from Danish bioethanol production and choice of biomass raw material

AU - Hauggaard-Nielsen, Henrik

AU - Thomsen, Mette Hedegaard

AU - Petersson, Anneli

AU - Maarschalkerweerd, C. van

AU - Nielsen, Lars Henrik

AU - Thomsen, Anne Belinda

AU - Jensen, Erik Steen

N1 - Oral presentation.

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Paper

Hauggaard-Nielsen H, Thomsen MH, Petersson A, Maarschalkerweerd CV, Nielsen LH, Thomsen AB et al. Green house gas (GHG) emissions from Danish bioethanol production and choice of biomass raw material. 2007. Afhandling præsenteret på NJF 23rd Congress, København, Danmark.