Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato2001
    StatusUdgivet - 2001

Plum, V. (2001). Grækenlands nye kommunestyre og organisering af det territorielle politiske rum på flere niveauer. I V. Plum, & T. Kristensen (red.), Materialesamling til geografisk feltkursus 2001 i nord-Grækenland Roskilde: Roskilde Universitet.
    Plum, Viggo. / Grækenlands nye kommunestyre og organisering af det territorielle politiske rum på flere niveauer. Materialesamling til geografisk feltkursus 2001 i nord-Grækenland. red. / Viggo Plum ; Tom Kristensen. Roskilde : Roskilde Universitet, 2001.
    @inbook{11280b3052ca11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Gr{\ae}kenlands nye kommunestyre og organisering af det territorielle politiske rum p{\aa} flere niveauer",
    author = "Viggo Plum",
    year = "2001",
    editor = "Viggo Plum and Tom Kristensen",
    booktitle = "Materialesamling til geografisk feltkursus 2001 i nord-Gr{\ae}kenland",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Plum, V 2001, Grækenlands nye kommunestyre og organisering af det territorielle politiske rum på flere niveauer. i V Plum & T Kristensen (red), Materialesamling til geografisk feltkursus 2001 i nord-Grækenland. Roskilde Universitet, Roskilde.

Grækenlands nye kommunestyre og organisering af det territorielle politiske rum på flere niveauer. / Plum, Viggo.

Materialesamling til geografisk feltkursus 2001 i nord-Grækenland. red. / Viggo Plum; Tom Kristensen. Roskilde : Roskilde Universitet, 2001.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Grækenlands nye kommunestyre og organisering af det territorielle politiske rum på flere niveauer

AU - Plum, Viggo