Grækenland Vol.2 Thrakien

Materiale samling til geografisk feltkursus 1985

Henrik Toft Jensen (Redaktør), Tue Magnussen (Redaktør), Viggo Plum (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notesUndervisning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1985
    NavnKompendium / Publikationer fra Institut for Geografi, Samfundsanalyse og Datalogi, Roskilde Universitetscenter
    Nummer51

Jensen, H. T., Magnussen, T., & Plum, V. (red.) (1985). Grækenland Vol.2 Thrakien: Materiale samling til geografisk feltkursus 1985. Roskilde: Roskilde Universitet. Kompendium / Publikationer fra Institut for Geografi, Samfundsanalyse og Datalogi, Roskilde Universitetscenter, Nr. 51
    Jensen, Henrik Toft (Redaktør) ; Magnussen, Tue (Redaktør) ; Plum, Viggo (Redaktør). / Grækenland Vol.2 Thrakien : Materiale samling til geografisk feltkursus 1985. Roskilde : Roskilde Universitet, 1985. (Kompendium / Publikationer fra Institut for Geografi, Samfundsanalyse og Datalogi, Roskilde Universitetscenter; Nr. 51).
    @book{ac0e0cb0c1a811db856d000ea68e967b,
    title = "Gr{\ae}kenland Vol.2 Thrakien: Materiale samling til geografisk feltkursus 1985",
    editor = "Jensen, {Henrik Toft} and Tue Magnussen and Viggo Plum",
    year = "1985",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Jensen, HT, Magnussen, T & Plum, V (red) 1985, Grækenland Vol.2 Thrakien: Materiale samling til geografisk feltkursus 1985. Kompendium / Publikationer fra Institut for Geografi, Samfundsanalyse og Datalogi, Roskilde Universitetscenter, nr. 51, Roskilde Universitet, Roskilde.

Grækenland Vol.2 Thrakien : Materiale samling til geografisk feltkursus 1985. / Jensen, Henrik Toft (Redaktør); Magnussen, Tue (Redaktør); Plum, Viggo (Redaktør).

TY - BOOK

T1 - Grækenland Vol.2 Thrakien

T2 - Materiale samling til geografisk feltkursus 1985

A2 - Jensen, Henrik Toft

A2 - Magnussen, Tue

A2 - Plum, Viggo

PY - 1985

Y1 - 1985

M3 - Kompendium/lecture notes

BT - Grækenland Vol.2 Thrakien

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Jensen HT, (ed.), Magnussen T, (ed.), Plum V, (ed.). Grækenland Vol.2 Thrakien: Materiale samling til geografisk feltkursus 1985. Roskilde: Roskilde Universitet, 1985. (Kompendium / Publikationer fra Institut for Geografi, Samfundsanalyse og Datalogi, Roskilde Universitetscenter; Nr. 51).