Good governance, decentralisation and local economic development

Søren Villadsen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

Resumé

OriginalsprogEngelsk
    TitelSpatial inequalities and social cohesion
    RedaktørerNadia Farrugia
    ForlagMalta University Publishers Ltd
    Publikationsdato2008
    Sider27
    StatusUdgivet - 2008

Villadsen, S. (2008). Good governance, decentralisation and local economic development. I N. Farrugia (red.), Spatial inequalities and social cohesion (s. 27). Malta University Publishers Ltd.
    Villadsen, Søren. / Good governance, decentralisation and local economic development. Spatial inequalities and social cohesion. red. / Nadia Farrugia. Malta University Publishers Ltd, 2008. s. 27
    @inbook{5b4db240de2f11dc8207000ea68e967b,
    title = "Good governance, decentralisation and local economic development",
    abstract = "Bogen omhandler den sociale og {\o}konomiske udvikling i EUropa med s{\ae}rligt henblik p{\aa} at vurdere udviklingsmulighederne for de perifere regioner i Europa, {\o}er og omr{\aa}der pr{\ae}get af h{\o}j arbejdsl{\o}shed osv. Ogs{\aa} ans{\o}gerlande inddrages i unders{\o}gelserne.",
    author = "S{\o}ren Villadsen",
    year = "2008",
    language = "English",
    pages = "27",
    editor = "Nadia Farrugia",
    booktitle = "Spatial inequalities and social cohesion",
    publisher = "Malta University Publishers Ltd",

Villadsen, S 2008, Good governance, decentralisation and local economic development. i N Farrugia (red.), Spatial inequalities and social cohesion. Malta University Publishers Ltd, s. 27.

Good governance, decentralisation and local economic development. / Villadsen, Søren.

Spatial inequalities and social cohesion. red. / Nadia Farrugia. Malta University Publishers Ltd, 2008. s. 27.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

TY - CHAP

T1 - Good governance, decentralisation and local economic development

AU - Villadsen, Søren

PY - 2008

Y1 - 2008

N2 - Bogen omhandler den sociale og økonomiske udvikling i EUropa med særligt henblik på at vurdere udviklingsmulighederne for de perifere regioner i Europa, øer og områder præget af høj arbejdsløshed osv. Også ansøgerlande inddrages i undersøgelserne.

AB - Bogen omhandler den sociale og økonomiske udvikling i EUropa med særligt henblik på at vurdere udviklingsmulighederne for de perifere regioner i Europa, øer og områder præget af høj arbejdsløshed osv. Også ansøgerlande inddrages i undersøgelserne.

M3 - Book chapter

SP - 27

BT - Spatial inequalities and social cohesion

A2 - Farrugia, Nadia