Globalisation, Embeddedness and Local Coping Strategies

Nummer29
    Vol/bind2001
    ISSN0909-9174

Hovgaard, G. (2000). Globalisation, Embeddedness and Local Coping Strategies: a comparative and qualitative study of local dynamics in contemporary social change. Roskilde: Roskilde Universitet. FS & P Ph.D. afhandlinger, Nr. 29, Bind. 2001
    Hovgaard, Gestur. / Globalisation, Embeddedness and Local Coping Strategies : a comparative and qualitative study of local dynamics in contemporary social change. Roskilde : Roskilde Universitet, 2000. 297 s. (FS & P Ph.D. afhandlinger; Nr. 29, Bind 2001).
    @phdthesis{b922244c58fb455a841e31068638e662,
    title = "Globalisation, Embeddedness and Local Coping Strategies: a comparative and qualitative study of local dynamics in contemporary social change",
    author = "Gestur Hovgaard",
    year = "2000",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Hovgaard, G 2000, Globalisation, Embeddedness and Local Coping Strategies: a comparative and qualitative study of local dynamics in contemporary social change. FS & P Ph.D. afhandlinger, nr. 29, bind 2001, Roskilde Universitet, Roskilde.

Globalisation, Embeddedness and Local Coping Strategies : a comparative and qualitative study of local dynamics in contemporary social change. / Hovgaard, Gestur.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Globalisation, Embeddedness and Local Coping Strategies

T2 - a comparative and qualitative study of local dynamics in contemporary social change

AU - Hovgaard, Gestur

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Ph.D. thesis

BT - Globalisation, Embeddedness and Local Coping Strategies

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Hovgaard G. Globalisation, Embeddedness and Local Coping Strategies: a comparative and qualitative study of local dynamics in contemporary social change. Roskilde: Roskilde Universitet, 2000. 297 s. (FS & P Ph.D. afhandlinger; Nr. 29, Bind 2001).