Global webs - transnational companies and global production networks

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    TitelGlobal Challenges - Local Responses : An Institutional Perspective on Economic Transformation in Asia
    RedaktørerDaniel Flemming, Kristen Nordhaug
    Vol/bind25
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato2007
    Sider47-71
    ISBN (Trykt)87-7349-603-0
    StatusUdgivet - 2007
    NavnOccasional paper / International Development Studies
    Nummer25
    ISSN0907-2829

Lauridsen, L. S. (2007). Global webs - transnational companies and global production networks. I D. Flemming, & K. Nordhaug (red.), Global Challenges - Local Responses: An Institutional Perspective on Economic Transformation in Asia (Bind 25, s. 47-71). Roskilde: Roskilde Universitet. Occasional paper / International Development Studies, Nr. 25
    Lauridsen, Laurids Sandager. / Global webs - transnational companies and global production networks. Global Challenges - Local Responses: An Institutional Perspective on Economic Transformation in Asia. red. / Daniel Flemming ; Kristen Nordhaug. Bind 25 Roskilde : Roskilde Universitet, 2007. s. 47-71 (Occasional paper / International Development Studies; Nr. 25).
    @inbook{3f9a0ee0cca611db859f000ea68e967b,
    title = "Global webs - transnational companies and global production networks",
    author = "Lauridsen, {Laurids Sandager}",
    year = "2007",
    language = "English",
    isbn = "87-7349-603-0",
    volume = "25",
    pages = "47--71",
    editor = "Daniel Flemming and Kristen Nordhaug",
    booktitle = "Global Challenges - Local Responses",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Lauridsen, LS 2007, Global webs - transnational companies and global production networks. i D Flemming & K Nordhaug (red), Global Challenges - Local Responses: An Institutional Perspective on Economic Transformation in Asia. bind 25, Roskilde Universitet, Roskilde, Occasional paper / International Development Studies, nr. 25, s. 47-71.

Global webs - transnational companies and global production networks. / Lauridsen, Laurids Sandager.

Global Challenges - Local Responses: An Institutional Perspective on Economic Transformation in Asia. red. / Daniel Flemming; Kristen Nordhaug. Bind 25 Roskilde : Roskilde Universitet, 2007. s. 47-71.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Global webs - transnational companies and global production networks

AU - Lauridsen, Laurids Sandager

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Book chapter

SN - 87-7349-603-0

VL - 25

SP - 47

EP - 71

BT - Global Challenges - Local Responses

A2 - Flemming, Daniel

A2 - Nordhaug, Kristen

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Lauridsen LS. Global webs - transnational companies and global production networks. I Flemming D, Nordhaug K, red., Global Challenges - Local Responses: An Institutional Perspective on Economic Transformation in Asia. Bind 25. Roskilde: Roskilde Universitet. 2007. s. 47-71. (Occasional paper / International Development Studies; Nr. 25).