Global solidaritet, kulturkløft, eller kolonialitet?

Om solidaritetsaktioner mellem oprørere og terrorister

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

Titelkulturer mødes : Festskrift for Karen Risager
    RedaktørerLise Paulsen Galal, Hartmut Haberland, Klaus Schulte
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagInstitut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet
    Publikationsdato2007
    Sider75-85
    ISBN (Trykt)978-87-92024-07-7
    StatusUdgivet - 2007
    NavnKULT. Postkolonial Temaserie
    Nummer5
    ISSN1904-1594

Krabbe, J. S. (2007). Global solidaritet, kulturkløft, eller kolonialitet? Om solidaritetsaktioner mellem oprørere og terrorister. I L. P. Galal, H. Haberland, & K. Schulte (red.), kulturer mødes: Festskrift for Karen Risager (s. 75-85). Roskilde: Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet. KULT. Postkolonial Temaserie, Nr. 5
    Krabbe, Julia Suárez. / Global solidaritet, kulturkløft, eller kolonialitet? Om solidaritetsaktioner mellem oprørere og terrorister. kulturer mødes: Festskrift for Karen Risager. red. / Lise Paulsen Galal ; Hartmut Haberland ; Klaus Schulte. Roskilde : Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet, 2007. s. 75-85 (KULT. Postkolonial Temaserie; Nr. 5).
    @inbook{b4b2af60ec4511dca317000ea68e967b,
    title = "Global solidaritet, kulturkl{\o}ft, eller kolonialitet?: Om solidaritetsaktioner mellem opr{\o}rere og terrorister",
    author = "Krabbe, {Julia Su{\'a}rez}",
    year = "2007",
    isbn = "978-87-92024-07-7",
    pages = "75--85",
    editor = "Galal, {Lise Paulsen} and Hartmut Haberland and Klaus Schulte",
    booktitle = "kulturer m{\o}des",
    publisher = "Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet",

Krabbe, JS 2007, Global solidaritet, kulturkløft, eller kolonialitet? Om solidaritetsaktioner mellem oprørere og terrorister. i LP Galal, H Haberland & K Schulte (red), kulturer mødes: Festskrift for Karen Risager. Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet, Roskilde, KULT. Postkolonial Temaserie, nr. 5, s. 75-85.

Global solidaritet, kulturkløft, eller kolonialitet? Om solidaritetsaktioner mellem oprørere og terrorister. / Krabbe, Julia Suárez.

kulturer mødes: Festskrift for Karen Risager. red. / Lise Paulsen Galal; Hartmut Haberland; Klaus Schulte. Roskilde : Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet, 2007. s. 75-85 (KULT. Postkolonial Temaserie; Nr. 5).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Global solidaritet, kulturkløft, eller kolonialitet?

T2 - Om solidaritetsaktioner mellem oprørere og terrorister

AU - Krabbe, Julia Suárez

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-92024-07-7

SP - 75

EP - 85

BT - kulturer mødes

A2 - Galal, Lise Paulsen

A2 - Haberland, Hartmut

A2 - Schulte, Klaus

PB - Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Krabbe JS. Global solidaritet, kulturkløft, eller kolonialitet? Om solidaritetsaktioner mellem oprørere og terrorister. I Galal LP, Haberland H, Schulte K, red., kulturer mødes: Festskrift for Karen Risager. Roskilde: Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet. 2007. s. 75-85. (KULT. Postkolonial Temaserie; Nr. 5).