Global political regulation and local adjustment

Mogens Buch-Hansen, Thorkil Casse, Rasmus Alex Wendt

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    TitelGlobal Challenges - Local Responses : An Institutional Perspective on Economic Transformation in Asia
    RedaktørerDaniel Fleming, Kristen Nordhaug
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato2006
    Sider72-92
    ISBN (Trykt)87-7349-700-2
    StatusUdgivet - 2006
    NavnOccasional paper / International Development Studies
    Nummer25
    ISSN0907-2829

Buch-Hansen, M., Casse, T., & Wendt, R. A. (2006). Global political regulation and local adjustment. I D. Fleming, & K. Nordhaug (red.), Global Challenges - Local Responses: An Institutional Perspective on Economic Transformation in Asia (s. 72-92). Roskilde: Roskilde Universitet. Occasional paper / International Development Studies, Nr. 25
    Buch-Hansen, Mogens ; Casse, Thorkil ; Wendt, Rasmus Alex. / Global political regulation and local adjustment. Global Challenges - Local Responses: An Institutional Perspective on Economic Transformation in Asia. red. / Daniel Fleming ; Kristen Nordhaug. Roskilde : Roskilde Universitet, 2006. s. 72-92 (Occasional paper / International Development Studies; Nr. 25).
    @inbook{eb0212d0b63011ddbe39000ea68e967b,
    title = "Global political regulation and local adjustment",
    author = "Mogens Buch-Hansen and Thorkil Casse and Wendt, {Rasmus Alex}",
    year = "2006",
    language = "English",
    isbn = "87-7349-700-2",
    pages = "72--92",
    editor = "Daniel Fleming and Kristen Nordhaug",
    booktitle = "Global Challenges - Local Responses",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Buch-Hansen, M, Casse, T & Wendt, RA 2006, Global political regulation and local adjustment. i D Fleming & K Nordhaug (red), Global Challenges - Local Responses: An Institutional Perspective on Economic Transformation in Asia. Roskilde Universitet, Roskilde, Occasional paper / International Development Studies, nr. 25, s. 72-92.

Global political regulation and local adjustment. / Buch-Hansen, Mogens; Casse, Thorkil; Wendt, Rasmus Alex.

Global Challenges - Local Responses: An Institutional Perspective on Economic Transformation in Asia. red. / Daniel Fleming; Kristen Nordhaug. Roskilde : Roskilde Universitet, 2006. s. 72-92 (Occasional paper / International Development Studies; Nr. 25).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Global political regulation and local adjustment

AU - Buch-Hansen, Mogens

AU - Casse, Thorkil

AU - Wendt, Rasmus Alex

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Book chapter

SN - 87-7349-700-2

SP - 72

EP - 92

BT - Global Challenges - Local Responses

A2 - Fleming, Daniel

A2 - Nordhaug, Kristen

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Buch-Hansen M, Casse T, Wendt RA. Global political regulation and local adjustment. I Fleming D, Nordhaug K, red., Global Challenges - Local Responses: An Institutional Perspective on Economic Transformation in Asia. Roskilde: Roskilde Universitet. 2006. s. 72-92. (Occasional paper / International Development Studies; Nr. 25).