Ghana: Breaking out of Aid Dependence?

Lindsay Whitfield, Emily Jones

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelThe Politics of Aid : African Strategies for Dealing with Donors
RedaktørerLindsay Whitfield
ForlagOxford University Press
Publikationsdato2009
StatusUdgivet - 2009
Udgivet eksterntJa

Whitfield, L., & Jones, E. (2009). Ghana: Breaking out of Aid Dependence? I L. Whitfield (red.), The Politics of Aid: African Strategies for Dealing with Donors Oxford University Press.
Whitfield, Lindsay ; Jones, Emily. / Ghana : Breaking out of Aid Dependence?. The Politics of Aid: African Strategies for Dealing with Donors. red. / Lindsay Whitfield. Oxford University Press, 2009.
@inbook{d62a8f520a1d4131a908241f5b21cd18,
title = "Ghana: Breaking out of Aid Dependence?",
author = "Lindsay Whitfield and Emily Jones",
year = "2009",
language = "English",
editor = "Lindsay Whitfield",
booktitle = "The Politics of Aid",
publisher = "Oxford University Press",

Whitfield, L & Jones, E 2009, Ghana: Breaking out of Aid Dependence? i L Whitfield (red.), The Politics of Aid: African Strategies for Dealing with Donors. Oxford University Press.

Ghana : Breaking out of Aid Dependence? / Whitfield, Lindsay; Jones, Emily.

TY - CHAP

T1 - Ghana

T2 - Breaking out of Aid Dependence?

AU - Whitfield, Lindsay

AU - Jones, Emily

PY - 2009

Y1 - 2009