Niels Schrøder, H. Th. Schultz, M. Spiridov

ForlagVSEGEI
    Publikationsdato1997
    StatusUdgivet - 1997

Schrøder, N., Schultz, H. T., & Spiridov, M. (1997). Geological investigations in the chemical ammunition dumping zones near the island of Bronholm. I Regional geology and metalogy St. Petersburg: VSEGEI.
    Schrøder, Niels ; Schultz, H. Th. ; Spiridov, M. / Geological investigations in the chemical ammunition dumping zones near the island of Bronholm. Regional geology and metalogy. St. Petersburg : VSEGEI, 1997.
    @inbook{b952545052cf11db8236000ea68e967b,
    title = "Geological investigations in the chemical ammunition dumping zones near the island of Bronholm",
    author = "Niels Schr{\o}der and Schultz, {H. Th.} and M. Spiridov",
    year = "1997",
    language = "English",
    booktitle = "Regional geology and metalogy",
    publisher = "VSEGEI",

Schrøder, N, Schultz, HT & Spiridov, M 1997, Geological investigations in the chemical ammunition dumping zones near the island of Bronholm. i Regional geology and metalogy. VSEGEI, St. Petersburg.

Geological investigations in the chemical ammunition dumping zones near the island of Bronholm. / Schrøder, Niels; Schultz, H. Th.; Spiridov, M.

Regional geology and metalogy. St. Petersburg : VSEGEI, 1997.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Geological investigations in the chemical ammunition dumping zones near the island of Bronholm

AU - Schrøder, Niels