Geokemi i hydrosfæren

en introduktion til geokemiske beregninger

Tommy Jørgart

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notesUndervisning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Vol/bind95
    Udgave3. udg.
    StatusUdgivet - 2000

Jørgart, T. (2000). Geokemi i hydrosfæren: en introduktion til geokemiske beregninger. (3. udg. udg.) Roskilde: Roskilde Universitet.
    Jørgart, Tommy. / Geokemi i hydrosfæren : en introduktion til geokemiske beregninger. 3. udg. udg. Roskilde : Roskilde Universitet, 2000.
    @book{29308a4052ca11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Geokemi i hydrosf{\ae}ren: en introduktion til geokemiske beregninger",
    author = "Tommy J{\o}rgart",
    year = "2000",
    volume = "95",
    publisher = "Roskilde Universitet",
    edition = "3. udg.",

Jørgart, T 2000, Geokemi i hydrosfæren: en introduktion til geokemiske beregninger. bind 95, 3. udg. udg, Roskilde Universitet, Roskilde.

Geokemi i hydrosfæren : en introduktion til geokemiske beregninger. / Jørgart, Tommy.

3. udg. udg. Roskilde : Roskilde Universitet, 2000.

TY - BOOK

T1 - Geokemi i hydrosfæren

T2 - en introduktion til geokemiske beregninger

AU - Jørgart, Tommy

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Kompendium/lecture notes

VL - 95

BT - Geokemi i hydrosfæren

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Jørgart T. Geokemi i hydrosfæren: en introduktion til geokemiske beregninger. 3. udg. udg. Roskilde: Roskilde Universitet, 2000.