Geography and pedagogical ideas at an experimental university

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2001
    NavnPublikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir
    Nummer171
    ISSN0909-5144

Plum, V. (2001). Geography and pedagogical ideas at an experimental university. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir, Nr. 171
    Plum, Viggo. / Geography and pedagogical ideas at an experimental university. Roskilde : Roskilde Universitet, 2001. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir; Nr. 171).
    @book{29107f2052ca11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Geography and pedagogical ideas at an experimental university",
    author = "Viggo Plum",
    year = "2001",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Plum, V 2001, Geography and pedagogical ideas at an experimental university. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir, nr. 171, Roskilde Universitet, Roskilde.

Geography and pedagogical ideas at an experimental university. / Plum, Viggo.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2001.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Geography and pedagogical ideas at an experimental university

AU - Plum, Viggo

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Report

BT - Geography and pedagogical ideas at an experimental university

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Plum V. Geography and pedagogical ideas at an experimental university. Roskilde: Roskilde Universitet, 2001. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir; Nr. 171).