Jesper Brandt, Rie Brandt, Peter Frederiksen, Pia Frederiksen, Bernd Münier, Esbern Holmes

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

ForlagRoskilde Universitet
    Rekvirerende organisationNordisk Ministerråd
    StatusUdgivet - okt. 1990

Brandt, J., Brandt, R., Frederiksen, P., Frederiksen, P., Münier, B., & Holmes, E. (1990). Geografisk Informations System til Fællesnordisk Moniteringsprogram: Rapport vedrørende programmets bilag 2. Roskilde Universitet.
    Brandt, Jesper ; Brandt, Rie ; Frederiksen, Peter ; Frederiksen, Pia ; Münier, Bernd ; Holmes, Esbern. / Geografisk Informations System til Fællesnordisk Moniteringsprogram : Rapport vedrørende programmets bilag 2. Roskilde Universitet, 1990. 64 s.
    @book{f2ec7cd3d0304b0cb59e2f56216c6af6,
    title = "Geografisk Informations System til F{\ae}llesnordisk Moniteringsprogram: Rapport vedr{\o}rende programmets bilag 2",
    author = "Jesper Brandt and Rie Brandt and Peter Frederiksen and Pia Frederiksen and Bernd M{\"u}nier and Esbern Holmes",
    year = "1990",
    month = "10",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Geografisk Informations System til Fællesnordisk Moniteringsprogram : Rapport vedrørende programmets bilag 2. / Brandt, Jesper; Brandt, Rie; Frederiksen, Peter; Frederiksen, Pia ; Münier, Bernd; Holmes, Esbern.

Roskilde Universitet, 1990. 64 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

TY - RPRT

T1 - Geografisk Informations System til Fællesnordisk Moniteringsprogram

T2 - Rapport vedrørende programmets bilag 2

AU - Brandt, Jesper

AU - Brandt, Rie

AU - Frederiksen, Peter

AU - Frederiksen, Pia

AU - Münier, Bernd

AU - Holmes, Esbern

PY - 1990/10

Y1 - 1990/10

M3 - Rapport

BT - Geografisk Informations System til Fællesnordisk Moniteringsprogram

PB - Roskilde Universitet

Brandt J, Brandt R, Frederiksen P, Frederiksen P, Münier B, Holmes E. Geografisk Informations System til Fællesnordisk Moniteringsprogram: Rapport vedrørende programmets bilag 2. Roskilde Universitet, 1990. 64 s.