Genvej til selvstændige læreprocesser?

en evaluering af 4. semester på Hindholm Socialpædagogiske Seminarium

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    StatusUdgivet - 2001
    NavnSkriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen
    Nummer122
    ISSN1395-6833

Dybbroe, B. (2001). Genvej til selvstændige læreprocesser? en evaluering af 4. semester på Hindholm Socialpædagogiske Seminarium. Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, Nr. 122
    Dybbroe, Betina. / Genvej til selvstændige læreprocesser? en evaluering af 4. semester på Hindholm Socialpædagogiske Seminarium. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2001. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 122).
    @book{a669a49052ae11dbae81000ea68e967b,
    title = "Genvej til selvst{\ae}ndige l{\ae}reprocesser?: en evaluering af 4. semester p{\aa} Hindholm Socialp{\ae}dagogiske Seminarium",
    author = "Betina Dybbroe",
    year = "2001",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Dybbroe, B 2001, Genvej til selvstændige læreprocesser? en evaluering af 4. semester på Hindholm Socialpædagogiske Seminarium. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, nr. 122, Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg.

Genvej til selvstændige læreprocesser? en evaluering af 4. semester på Hindholm Socialpædagogiske Seminarium. / Dybbroe, Betina.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Genvej til selvstændige læreprocesser?

T2 - en evaluering af 4. semester på Hindholm Socialpædagogiske Seminarium

AU - Dybbroe, Betina

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Rapport

BT - Genvej til selvstændige læreprocesser?

PB - Roskilde Universitetsforlag

CY - Frederiksberg

Dybbroe B. Genvej til selvstændige læreprocesser? en evaluering af 4. semester på Hindholm Socialpædagogiske Seminarium. Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag, 2001. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 122).