General qualification and the office worker of the future

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    TitelAdult education adn the labour market III
    RedaktørerHenning Salling Olesen
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato1996
    StatusUdgivet - 1996
    NavnSkriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen
    Nummer47
    ISSN1395-6833

Olesen, H. S. (1996). General qualification and the office worker of the future. I H. S. Olesen (red.), Adult education adn the labour market III Roskilde: Roskilde Universitet. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, Nr. 47
    Olesen, Henning Salling. / General qualification and the office worker of the future. Adult education adn the labour market III. red. / Henning Salling Olesen. Roskilde : Roskilde Universitet, 1996. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 47).
    @inbook{73930ae052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "General qualification and the office worker of the future",
    author = "Olesen, {Henning Salling}",
    year = "1996",
    language = "English",
    editor = "Olesen, {Henning Salling}",
    booktitle = "Adult education adn the labour market III",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Olesen, HS 1996, General qualification and the office worker of the future. i HS Olesen (red.), Adult education adn the labour market III. Roskilde Universitet, Roskilde, Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, nr. 47.

General qualification and the office worker of the future. / Olesen, Henning Salling.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - General qualification and the office worker of the future

AU - Olesen, Henning Salling

PY - 1996

Y1 - 1996

M3 - Book chapter

BT - Adult education adn the labour market III

A2 - Olesen, Henning Salling

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Olesen HS. General qualification and the office worker of the future. I Olesen HS, red., Adult education adn the labour market III. Roskilde: Roskilde Universitet. 1996. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 47).