General Practitioners’ experiences: theorising changes in professions

Jenny Lewis, Timothy Marjoribanks, Marie Pirotta

Publikation: KonferencebidragPaperForskning

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2000
StatusUdgivet - 2000
Udgivet eksterntJa

Bibliografisk note

Lewis, J., Marjoribanks, T., & Pirotta, M. (2000). General Practitioners’ experiences: theorising changes in professions.
Lewis, Jenny ; Marjoribanks, Timothy ; Pirotta, Marie. / General Practitioners’ experiences: theorising changes in professions.
@conference{49a5b76e45644d9cabb33c8113528724,
title = "General Practitioners’ experiences: theorising changes in professions",
author = "Jenny Lewis and Timothy Marjoribanks and Marie Pirotta",
note = "The Australian Sociological Association annual conference, Flinders University, Adelaide, 6-8 December.",
year = "2000",
language = "English",

Lewis, J, Marjoribanks, T & Pirotta, M 2000, 'General Practitioners’ experiences: theorising changes in professions'.

General Practitioners’ experiences: theorising changes in professions. / Lewis, Jenny; Marjoribanks, Timothy; Pirotta, Marie.

2000.

Publikation: KonferencebidragPaperForskning

TY - CONF

T1 - General Practitioners’ experiences: theorising changes in professions

AU - Lewis, Jenny

AU - Marjoribanks, Timothy

AU - Pirotta, Marie

N1 - The Australian Sociological Association annual conference, Flinders University, Adelaide, 6-8 December.

PY - 2000

Y1 - 2000