P.K. Shajahan, Lars Hulgård

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelPeople Centered Social Innovation : Global Perspectives on an Emerging Paradigm
RedaktørerSwati Banerjee, Stephen Carney, Lars Hulgård
ForlagRoutledge
Publikationsdato19 jul. 2019
Udgave1
Kapitel4
ISBN (Trykt)9780815392170
ISBN (Elektronisk)9781351121026
StatusUdgivet - 19 jul. 2019
NavnRoutledge Studies in Social Enterprises & social Innovation

Shajahan, P. K., & Hulgård, L. (2019). Genealogy and Institutionalization of People-Centered Social Innovation in Kudumbashree, Kerala, India. I S. Banerjee, S. Carney, & L. Hulgård (red.), People Centered Social Innovation: Global Perspectives on an Emerging Paradigm (1 udg.). Routledge. Routledge Studies in Social Enterprises & social Innovation
Shajahan, P.K. ; Hulgård, Lars. / Genealogy and Institutionalization of People-Centered Social Innovation in Kudumbashree, Kerala, India. People Centered Social Innovation: Global Perspectives on an Emerging Paradigm. red. / Swati Banerjee ; Stephen Carney ; Lars Hulgård. 1. udg. Routledge, 2019. (Routledge Studies in Social Enterprises & social Innovation).
@inbook{33f8228209314123a0bfb1b54993ed35,
title = "Genealogy and Institutionalization of People-Centered Social Innovation in Kudumbashree, Kerala, India",
author = "P.K. Shajahan and Lars Hulg{\aa}rd",
year = "2019",
month = "7",
day = "19",
language = "English",
isbn = "9780815392170",
editor = "Swati Banerjee and Stephen Carney and Lars Hulg{\aa}rd",
booktitle = "People Centered Social Innovation",
publisher = "Routledge",
edition = "1",

Shajahan, PK & Hulgård, L 2019, Genealogy and Institutionalization of People-Centered Social Innovation in Kudumbashree, Kerala, India. i S Banerjee, S Carney & L Hulgård (red), People Centered Social Innovation: Global Perspectives on an Emerging Paradigm. 1 udg, Routledge, Routledge Studies in Social Enterprises & social Innovation.

Genealogy and Institutionalization of People-Centered Social Innovation in Kudumbashree, Kerala, India. / Shajahan, P.K. ; Hulgård, Lars.

People Centered Social Innovation: Global Perspectives on an Emerging Paradigm. red. / Swati Banerjee; Stephen Carney; Lars Hulgård. 1. udg. Routledge, 2019.

TY - CHAP

T1 - Genealogy and Institutionalization of People-Centered Social Innovation in Kudumbashree, Kerala, India

AU - Shajahan, P.K.

AU - Hulgård, Lars

PY - 2019/7/19

Y1 - 2019/7/19

M3 - Book chapter

SN - 9780815392170

BT - People Centered Social Innovation

A2 - Banerjee, Swati

A2 - Carney, Stephen

A2 - Hulgård, Lars

PB - Routledge

Shajahan PK, Hulgård L. Genealogy and Institutionalization of People-Centered Social Innovation in Kudumbashree, Kerala, India. I Banerjee S, Carney S, Hulgård L, red., People Centered Social Innovation: Global Perspectives on an Emerging Paradigm. 1 udg. Routledge. 2019. (Routledge Studies in Social Enterprises & social Innovation).