Gaming & Social Innovation

  Publikation: KonferencebidragPaperForskning

  Resumé

  Dette paper prœsenterer en rœkke ny computerspil, som har det fœllesmål at skabe borgerdreven social innovation.

  Indledningsvist vil paperet skitsere den udvikling, der har fundetsted i spilindustrien, som har muliggjort udviklingen af disse spil samt redegøre for hvorfor disse spil bør tages seriøst som et demokratisk udviklingsvœrktøj.

  Efterfølgende vil jeg i paperet pege på nogle af de potentialer og kritiske spørgsmål, som spillene i følge mig indholder og rejser i forhold til en diskussion af spillenes kapacitet for at skabe borgerdreven social innovation. Argumentationen for disse potentialer og diskussion af de kritiske spørgsmål vil danne grundlag for min videre research.

  Afslutningsvist vil jeg kort beskrive den metodiske tilgang som er planlagt for projektet.
  OriginalsprogEngelsk
  Publikationsdato7 dec. 2011
  Antal sider9
  StatusUdgivet - 7 dec. 2011
  BegivenhedInnovation i den offentlige sektor - Sørup Herregaard, Ringsted, Danmark
  Varighed: 8 dec. 20119 dec. 2011
  http://ruconf.ruc.dk/index.php/clips/index/schedConfs/archive

  Konference

  KonferenceInnovation i den offentlige sektor
  LokationSørup Herregaard
  LandDanmark
  ByRingsted
  Periode08/12/201109/12/2011
  Internetadresse

  Emneord

  • Gaming
  • social innovation
  • kommunal udvikling

  Citer dette

  Wichmand, M. (2011). Gaming & Social Innovation. Afhandling præsenteret på Innovation i den offentlige sektor, Ringsted, Danmark.
  Wichmand, Mette. / Gaming & Social Innovation. Afhandling præsenteret på Innovation i den offentlige sektor, Ringsted, Danmark.9 s.
  @conference{d872d8d2baa9440fad4ad97679044d3d,
  title = "Gaming & Social Innovation",
  abstract = "Dette paper prœsenterer en rœkke ny computerspil, som har det fœllesm{\aa}l at skabe borgerdreven social innovation.Indledningsvist vil paperet skitsere den udvikling, der har fundetsted i spilindustrien, som har muliggjort udviklingen af disse spil samt redeg{\o}re for hvorfor disse spil b{\o}r tages seri{\o}st som et demokratisk udviklingsvœrkt{\o}j.Efterf{\o}lgende vil jeg i paperet pege p{\aa} nogle af de potentialer og kritiske sp{\o}rgsm{\aa}l, som spillene i f{\o}lge mig indholder og rejser i forhold til en diskussion af spillenes kapacitet for at skabe borgerdreven social innovation. Argumentationen for disse potentialer og diskussion af de kritiske sp{\o}rgsm{\aa}l vil danne grundlag for min videre research.Afslutningsvist vil jeg kort beskrive den metodiske tilgang som er planlagt for projektet.",
  keywords = "Gaming, social innovation, kommunal udvikling",
  author = "Mette Wichmand",
  year = "2011",
  month = "12",
  day = "7",
  language = "English",
  note = "null ; Conference date: 08-12-2011 Through 09-12-2011",
  url = "http://ruconf.ruc.dk/index.php/clips/index/schedConfs/archive",

  }

  Wichmand, M 2011, 'Gaming & Social Innovation' Paper fremlagt ved Innovation i den offentlige sektor, Ringsted, Danmark, 08/12/2011 - 09/12/2011, .

  Gaming & Social Innovation. / Wichmand, Mette.

  2011. Afhandling præsenteret på Innovation i den offentlige sektor, Ringsted, Danmark.

  Publikation: KonferencebidragPaperForskning

  TY - CONF

  T1 - Gaming & Social Innovation

  AU - Wichmand, Mette

  PY - 2011/12/7

  Y1 - 2011/12/7

  N2 - Dette paper prœsenterer en rœkke ny computerspil, som har det fœllesmål at skabe borgerdreven social innovation.Indledningsvist vil paperet skitsere den udvikling, der har fundetsted i spilindustrien, som har muliggjort udviklingen af disse spil samt redegøre for hvorfor disse spil bør tages seriøst som et demokratisk udviklingsvœrktøj.Efterfølgende vil jeg i paperet pege på nogle af de potentialer og kritiske spørgsmål, som spillene i følge mig indholder og rejser i forhold til en diskussion af spillenes kapacitet for at skabe borgerdreven social innovation. Argumentationen for disse potentialer og diskussion af de kritiske spørgsmål vil danne grundlag for min videre research.Afslutningsvist vil jeg kort beskrive den metodiske tilgang som er planlagt for projektet.

  AB - Dette paper prœsenterer en rœkke ny computerspil, som har det fœllesmål at skabe borgerdreven social innovation.Indledningsvist vil paperet skitsere den udvikling, der har fundetsted i spilindustrien, som har muliggjort udviklingen af disse spil samt redegøre for hvorfor disse spil bør tages seriøst som et demokratisk udviklingsvœrktøj.Efterfølgende vil jeg i paperet pege på nogle af de potentialer og kritiske spørgsmål, som spillene i følge mig indholder og rejser i forhold til en diskussion af spillenes kapacitet for at skabe borgerdreven social innovation. Argumentationen for disse potentialer og diskussion af de kritiske spørgsmål vil danne grundlag for min videre research.Afslutningsvist vil jeg kort beskrive den metodiske tilgang som er planlagt for projektet.

  KW - Gaming

  KW - social innovation

  KW - kommunal udvikling

  M3 - Paper

  ER -

  Wichmand M. Gaming & Social Innovation. 2011. Afhandling præsenteret på Innovation i den offentlige sektor, Ringsted, Danmark.