Fysiske rammer og børns hverdag i institutionerne

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelInvitation til arkitektkonkurrence : artikelsamling om daginstitutioner
    RedaktørerKristian Berg Nielsen
    Udgivelses stedÅrhus
    ForlagKlim
    Publikationsdato1996
    Sider59 s.
    StatusUdgivet - 1996

Kampmann, J. (1996). Fysiske rammer og børns hverdag i institutionerne. I K. B. Nielsen (red.), Invitation til arkitektkonkurrence: artikelsamling om daginstitutioner (s. 59 s.). Århus: Klim.
    Kampmann, Jan. / Fysiske rammer og børns hverdag i institutionerne. Invitation til arkitektkonkurrence: artikelsamling om daginstitutioner. red. / Kristian Berg Nielsen. Århus : Klim, 1996. s. 59 s.
    @inbook{731b42d052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Fysiske rammer og b{\o}rns hverdag i institutionerne",
    author = "Jan Kampmann",
    year = "1996",
    pages = "59 s.",
    editor = "Nielsen, {Kristian Berg}",
    booktitle = "Invitation til arkitektkonkurrence",
    publisher = "Klim",

Kampmann, J 1996, Fysiske rammer og børns hverdag i institutionerne. i KB Nielsen (red.), Invitation til arkitektkonkurrence: artikelsamling om daginstitutioner. Klim, Århus, s. 59 s.

Fysiske rammer og børns hverdag i institutionerne. / Kampmann, Jan.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Fysiske rammer og børns hverdag i institutionerne

AU - Kampmann, Jan

PY - 1996

Y1 - 1996

M3 - Bidrag til bog/antologi

SP - 59 s.

BT - Invitation til arkitektkonkurrence

A2 - Nielsen, Kristian Berg

PB - Klim

CY - Århus

Kampmann J. Fysiske rammer og børns hverdag i institutionerne. I Nielsen KB, red., Invitation til arkitektkonkurrence: artikelsamling om daginstitutioner. Århus: Klim. 1996. s. 59 s.