Fuzzy knowledge representation for similarity-based flexible query-answering

Henrik Legind Larsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1998
    NavnDatalogiske Skrifter
    Nummer84
    ISSN0109-9779

Larsen, H. L. (1998). Fuzzy knowledge representation for similarity-based flexible query-answering. Roskilde: Roskilde Universitet. Datalogiske Skrifter, Nr. 84
    Larsen, Henrik Legind. / Fuzzy knowledge representation for similarity-based flexible query-answering. Roskilde : Roskilde Universitet, 1998. 23 s. (Datalogiske Skrifter; Nr. 84).
    @book{eb9f3de052bd11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Fuzzy knowledge representation for similarity-based flexible query-answering",
    author = "Larsen, {Henrik Legind}",
    year = "1998",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Larsen, HL 1998, Fuzzy knowledge representation for similarity-based flexible query-answering. Datalogiske Skrifter, nr. 84, Roskilde Universitet, Roskilde.

Fuzzy knowledge representation for similarity-based flexible query-answering. / Larsen, Henrik Legind.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1998. 23 s. (Datalogiske Skrifter; Nr. 84).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Fuzzy knowledge representation for similarity-based flexible query-answering

AU - Larsen, Henrik Legind

PY - 1998

Y1 - 1998

M3 - Rapport

BT - Fuzzy knowledge representation for similarity-based flexible query-answering

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Larsen HL. Fuzzy knowledge representation for similarity-based flexible query-answering. Roskilde: Roskilde Universitet, 1998. 23 s. (Datalogiske Skrifter; Nr. 84).