Future transport concepts

in a supply chain learning perspective

Lise Drewes Nielsen, Tina Pedersen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    TitelTrafikdage på Aalborg Universitet
    RedaktørerHarry Lahrmann, Johan Nielsen
    Udgivelses stedAalborg
    ForlagAalborg Universitet
    Publikationsdato2002
    StatusUdgivet - 2002

Nielsen, L. D., & Pedersen, T. (2002). Future transport concepts: in a supply chain learning perspective. I H. Lahrmann, & J. Nielsen (red.), Trafikdage på Aalborg Universitet Aalborg: Aalborg Universitet.
    Nielsen, Lise Drewes ; Pedersen, Tina. / Future transport concepts : in a supply chain learning perspective. Trafikdage på Aalborg Universitet. red. / Harry Lahrmann ; Johan Nielsen. Aalborg : Aalborg Universitet, 2002.
    @inbook{b9003cb052cf11db8236000ea68e967b,
    title = "Future transport concepts: in a supply chain learning perspective",
    author = "Nielsen, {Lise Drewes} and Tina Pedersen",
    year = "2002",
    language = "English",
    editor = "Harry Lahrmann and Johan Nielsen",
    booktitle = "Trafikdage p{\aa} Aalborg Universitet",
    publisher = "Aalborg Universitet",

Nielsen, LD & Pedersen, T 2002, Future transport concepts: in a supply chain learning perspective. i H Lahrmann & J Nielsen (red), Trafikdage på Aalborg Universitet. Aalborg Universitet, Aalborg.

Future transport concepts : in a supply chain learning perspective. / Nielsen, Lise Drewes; Pedersen, Tina.

Trafikdage på Aalborg Universitet. red. / Harry Lahrmann; Johan Nielsen. Aalborg : Aalborg Universitet, 2002.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Future transport concepts

T2 - in a supply chain learning perspective