From partnership to friendships

flows and flaws in the Mediterranean region

Andrea Gallina

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedRoskilde
ForlagRoskilde Universitet
StatusUdgivet - 2006
Navn Research report / Federico Caffe Centre
Nummer4
ISSN1396-5085

Gallina, A. (2006). From partnership to friendships: flows and flaws in the Mediterranean region. Roskilde: Roskilde Universitet. Research report / Federico Caffe Centre, Nr. 4
Gallina, Andrea. / From partnership to friendships : flows and flaws in the Mediterranean region. Roskilde : Roskilde Universitet, 2006. 14 s. ( Research report / Federico Caffe Centre; Nr. 4).
@book{699809a0d6c311dbb66a000ea68e967b,
title = "From partnership to friendships: flows and flaws in the Mediterranean region",
author = "Andrea Gallina",
year = "2006",
language = "English",
publisher = "Roskilde Universitet",

Gallina, A 2006, From partnership to friendships: flows and flaws in the Mediterranean region. Research report / Federico Caffe Centre, nr. 4, Roskilde Universitet, Roskilde.

From partnership to friendships : flows and flaws in the Mediterranean region. / Gallina, Andrea.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - From partnership to friendships

T2 - flows and flaws in the Mediterranean region

AU - Gallina, Andrea

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Report

BT - From partnership to friendships

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Gallina A. From partnership to friendships: flows and flaws in the Mediterranean region. Roskilde: Roskilde Universitet, 2006. 14 s. ( Research report / Federico Caffe Centre; Nr. 4).