The case of Poland in the light of Western European experience

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1992
    NavnPublikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Arbejdspapir
    ISSN0106-5920

Jensen, H. T., & Plum, V. (1992). From command to market economy and from centralised state organisation to local government: The case of Poland in the light of Western European experience. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Arbejdspapir
    Jensen, Henrik Toft ; Plum, Viggo. / From command to market economy and from centralised state organisation to local government : The case of Poland in the light of Western European experience. Roskilde : Roskilde Universitet, 1992. 23 s. (Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Arbejdspapir).
    @book{f6c150d052c911dbb97a000ea68e967b,
    title = "From command to market economy and from centralised state organisation to local government: The case of Poland in the light of Western European experience",
    author = "Jensen, {Henrik Toft} and Viggo Plum",
    year = "1992",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Jensen, HT & Plum, V 1992, From command to market economy and from centralised state organisation to local government: The case of Poland in the light of Western European experience. Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Arbejdspapir, Roskilde Universitet, Roskilde.

From command to market economy and from centralised state organisation to local government : The case of Poland in the light of Western European experience. / Jensen, Henrik Toft; Plum, Viggo.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - From command to market economy and from centralised state organisation to local government

T2 - The case of Poland in the light of Western European experience

AU - Jensen, Henrik Toft

AU - Plum, Viggo

PY - 1992

Y1 - 1992

M3 - Book

BT - From command to market economy and from centralised state organisation to local government

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Jensen HT, Plum V. From command to market economy and from centralised state organisation to local government: The case of Poland in the light of Western European experience. Roskilde: Roskilde Universitet, 1992. 23 s. (Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Arbejdspapir).