Frirum i aktionsforskningens processer

Resumé

Publikationsdato2010
    StatusUdgivet - 2010
    Begivenhed7. nationale aktionsforskningskonference; aktionsforskning og udvikling i organisationer - Aalborg, Danmark
    Varighed: 4 nov. 20105 nov. 2010
    Konferencens nummer: 7

Konference

Konference7. nationale aktionsforskningskonference; aktionsforskning og udvikling i organisationer
    Nummer7
    LandDanmark
    ByAalborg
    Periode04/11/201005/11/2010

Bladt, M., & Nielsen, K. A. (2010). Frirum i aktionsforskningens processer: En undersøgelse af begrebet frirum med afsæt i et aktionsforskningsprojekt med indsatte i det lukket fængsel i Vridsløselille i Danmark.. Abstract fra 7. nationale aktionsforskningskonference; aktionsforskning og udvikling i organisationer, Aalborg, Danmark.
    Bladt, Mette ; Nielsen, Kurt Aagaard. / Frirum i aktionsforskningens processer : En undersøgelse af begrebet frirum med afsæt i et aktionsforskningsprojekt med indsatte i det lukket fængsel i Vridsløselille i Danmark. Abstract fra 7. nationale aktionsforskningskonference; aktionsforskning og udvikling i organisationer, Aalborg, Danmark.
    @conference{405dcaf00f4e4f2b8862f8dd9ebf7e6d,
    title = "Frirum i aktionsforskningens processer: En unders{\o}gelse af begrebet frirum med afs{\ae}t i et aktionsforskningsprojekt med indsatte i det lukket f{\ae}ngsel i Vridsl{\o}selille i Danmark.",
    abstract = "Form{\aa}let med paperet er at s{\ae}tte spot p{\aa} frirumsbegrebet i aktionsforskningen. Vi vil g{\o}re det med afs{\ae}t dels i en teoretisk diskussion, dels i et casestudie fra et aktionsforskningsprojekt med indsatte i det lukkede f{\ae}ngsel i Vridsl{\o}selille. Problemstillingen vi diskutererer: Kan der skabes frirum i et f{\ae}ngsel? F{\ae}ngselets indsatte er her et eksempel p{\aa} et socialt felt, som har s{\aa} mange handlingsindskr{\ae}nkninger, at sp{\o}rgsm{\aa}let om der er nogle minimumsfordringer til et felt for at det giver mening at etablere et aktionsforskningsprojekt, tr{\ae}nger sig p{\aa}. Casen bruges ogs{\aa} til at diskutere hvordan st{\ae}rkt totalit{\ae}re institutioner udfordrer aktionsforskningens greb og metoder.",
    author = "Mette Bladt and Nielsen, {Kurt Aagaard}",
    year = "2010",
    note = "7. nationale aktionsforskningskonference; aktionsforskning og udvikling i organisationer ; Conference date: 04-11-2010 Through 05-11-2010",

Bladt, M & Nielsen, KA 2010, 'Frirum i aktionsforskningens processer: En undersøgelse af begrebet frirum med afsæt i et aktionsforskningsprojekt med indsatte i det lukket fængsel i Vridsløselille i Danmark.' 7. nationale aktionsforskningskonference; aktionsforskning og udvikling i organisationer, Aalborg, Danmark, 04/11/2010 - 05/11/2010, .

Frirum i aktionsforskningens processer : En undersøgelse af begrebet frirum med afsæt i et aktionsforskningsprojekt med indsatte i det lukket fængsel i Vridsløselille i Danmark. / Bladt, Mette; Nielsen, Kurt Aagaard.

Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

TY - ABST

T1 - Frirum i aktionsforskningens processer

T2 - En undersøgelse af begrebet frirum med afsæt i et aktionsforskningsprojekt med indsatte i det lukket fængsel i Vridsløselille i Danmark.

AU - Bladt, Mette

AU - Nielsen, Kurt Aagaard

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - Formålet med paperet er at sætte spot på frirumsbegrebet i aktionsforskningen. Vi vil gøre det med afsæt dels i en teoretisk diskussion, dels i et casestudie fra et aktionsforskningsprojekt med indsatte i det lukkede fængsel i Vridsløselille. Problemstillingen vi diskutererer: Kan der skabes frirum i et fængsel? Fængselets indsatte er her et eksempel på et socialt felt, som har så mange handlingsindskrænkninger, at spørgsmålet om der er nogle minimumsfordringer til et felt for at det giver mening at etablere et aktionsforskningsprojekt, trænger sig på. Casen bruges også til at diskutere hvordan stærkt totalitære institutioner udfordrer aktionsforskningens greb og metoder.

AB - Formålet med paperet er at sætte spot på frirumsbegrebet i aktionsforskningen. Vi vil gøre det med afsæt dels i en teoretisk diskussion, dels i et casestudie fra et aktionsforskningsprojekt med indsatte i det lukkede fængsel i Vridsløselille. Problemstillingen vi diskutererer: Kan der skabes frirum i et fængsel? Fængselets indsatte er her et eksempel på et socialt felt, som har så mange handlingsindskrænkninger, at spørgsmålet om der er nogle minimumsfordringer til et felt for at det giver mening at etablere et aktionsforskningsprojekt, trænger sig på. Casen bruges også til at diskutere hvordan stærkt totalitære institutioner udfordrer aktionsforskningens greb og metoder.

M3 - Konferenceabstrakt til konference

Bladt M, Nielsen KA. Frirum i aktionsforskningens processer: En undersøgelse af begrebet frirum med afsæt i et aktionsforskningsprojekt med indsatte i det lukket fængsel i Vridsløselille i Danmark.. 2010. Abstract fra 7. nationale aktionsforskningskonference; aktionsforskning og udvikling i organisationer, Aalborg, Danmark.