Rikke Kamstrup Knudsen, Jan Kampmann, Katrine Willads Lehrmann

Udgivelses stedRoskilde
ForlagRoskilde Universitet
StatusUdgivet - 2007

Knudsen, R. K., Kampmann, J., & Lehrmann, K. W. (2007). "Fri for mobberi": Følgeforskningsprojektets 1. delrapport om Red Barnets projekt. Roskilde: Roskilde Universitet.
Knudsen, Rikke Kamstrup ; Kampmann, Jan ; Lehrmann, Katrine Willads. / "Fri for mobberi" : Følgeforskningsprojektets 1. delrapport om Red Barnets projekt. Roskilde : Roskilde Universitet, 2007. 20 s.
@book{cc8a0d001a4111dfbf02000ea68e967b,
title = "{"}Fri for mobberi{"}: F{\o}lgeforskningsprojektets 1. delrapport om Red Barnets projekt",
author = "Knudsen, {Rikke Kamstrup} and Jan Kampmann and Lehrmann, {Katrine Willads}",
year = "2007",
publisher = "Roskilde Universitet",

Knudsen, RK, Kampmann, J & Lehrmann, KW 2007, "Fri for mobberi": Følgeforskningsprojektets 1. delrapport om Red Barnets projekt. Roskilde Universitet, Roskilde.

"Fri for mobberi" : Følgeforskningsprojektets 1. delrapport om Red Barnets projekt. / Knudsen, Rikke Kamstrup; Kampmann, Jan; Lehrmann, Katrine Willads.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2007. 20 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - "Fri for mobberi"

T2 - Følgeforskningsprojektets 1. delrapport om Red Barnets projekt

AU - Knudsen, Rikke Kamstrup

AU - Kampmann, Jan

AU - Lehrmann, Katrine Willads

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Rapport

BT - "Fri for mobberi"

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Knudsen RK, Kampmann J, Lehrmann KW. "Fri for mobberi": Følgeforskningsprojektets 1. delrapport om Red Barnets projekt. Roskilde: Roskilde Universitet, 2007. 20 s.