Fremtidens Danmark, socialdemokraterne og keynesianismen

NavnSkriftserie fra Roskilde Universitetsbibliotek
    Nummer29
    ISSN0105-564x

Bredsdorff, N. (2000). Fremtidens Danmark, socialdemokraterne og keynesianismen: en doktrinhistorisk undersøgelse. Roskilde: Roskilde Universitetsbibliotek. Skriftserie fra Roskilde Universitetsbibliotek, Nr. 29
    Bredsdorff, Nils. / Fremtidens Danmark, socialdemokraterne og keynesianismen : en doktrinhistorisk undersøgelse. Roskilde : Roskilde Universitetsbibliotek, 2000. 83 s. (Skriftserie fra Roskilde Universitetsbibliotek; Nr. 29).
    @book{ba6b821055cf11da99c9000ea68e967b,
    title = "Fremtidens Danmark, socialdemokraterne og keynesianismen: en doktrinhistorisk unders{\o}gelse",
    author = "Nils Bredsdorff",
    year = "2000",
    publisher = "Roskilde Universitetsbibliotek",

Bredsdorff, N 2000, Fremtidens Danmark, socialdemokraterne og keynesianismen: en doktrinhistorisk undersøgelse. Skriftserie fra Roskilde Universitetsbibliotek, nr. 29, Roskilde Universitetsbibliotek, Roskilde.

Fremtidens Danmark, socialdemokraterne og keynesianismen : en doktrinhistorisk undersøgelse. / Bredsdorff, Nils.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Fremtidens Danmark, socialdemokraterne og keynesianismen

T2 - en doktrinhistorisk undersøgelse

AU - Bredsdorff, Nils

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Bog

BT - Fremtidens Danmark, socialdemokraterne og keynesianismen

PB - Roskilde Universitetsbibliotek

CY - Roskilde

Bredsdorff N. Fremtidens Danmark, socialdemokraterne og keynesianismen: en doktrinhistorisk undersøgelse. Roskilde: Roskilde Universitetsbibliotek, 2000. 83 s. (Skriftserie fra Roskilde Universitetsbibliotek; Nr. 29).